ertonunannesi23 1prens1prenses_ ben her gün duş alırım her gün olmasa da 2 günde bir ilişki olsun olmasın ben her zaman gusül abdesti alırım. Namaz kılacağım vakite yakın alınca da o abdestle namaz kılıyorum daha kendimi iyi hissediyorum.🥲🤍
Merve-99 ertonunannesi23 yani abdest 2 dakikalık iş sonuçta neyine bahane bulurlar yok o olmadı abdest almayayım yok bu olmadı abdest almayayim gerçekten şaşırıyorum
busra05_ 1prens1prenses_ kesınlıkle canım atılan her adım haram oluyomus sonra işi riske atmamak lazım
ertonunannesi23 1prens1prenses_ bende hemen alıyorum ama afedersiniz duştan sonra 1-2 saat sonra bile akıntı geliyor yani abdest bozulmuş mu oluyor?
myangelson 1prens1prenses_ almalısınız tabi. Ben her duşta gusül alırım. Şuan riskli gebeyim eşimden uzaktayım ama yine de her duşa girdiğimde almaya çalışıyorum 2dklik iş yani
akidesekeri 1prens1prenses_ akıntı arasında farklılıklar var. Her ilişki sonrası gusül abdesti alınmaz. Tanımı var fakat ben ayrımını anlamadım. Siz işinizi garantiye alıp fetva hattını arayın derim:)
Merve-99 akidesekeri her ilişki sonrası gusül abdesti niye alınmasın kocanın eli karısının özel yerine dokunsa bile gusül gerekir bu lafınız çok yanlış insanlara yanlış bilgi vermeyin nolursa olsun her yakınlaşma abdest gerektirir
MorKelebek54 akidesekeri ama zevk suyu geliyo bu da abdesti zedeliyo diye okumustum neden gerektirmesin ki?
Mejsa akidesekeri burada penis vajen birleşimi var orgazm olsun ya da olmasın birleşme olduğu için gusül gerekir.
12betul 1prens1prenses_ her şekilde gusül abdestş almak gerekiyor canım bunun için orgazm yada boşalmış olmak gerekmiyor . Hatta bizde abdest aldıktan sonra mahrem yerleri görmeyiz . Şehvet durumu olmasın diye
akidesekeri Merve-99 hanımefendi hepsini okudunuz da fetva hatında mı okumayı bıraktınız. Söylediğiniz mezhepler arası farklılıklardan bile kaynaklı olabilir. İsterseniz tekrar bakın iki akıntı farkını göreceksiniz. İyi günler dilerim
akidesekeri 1prens1prenses_ bu söylediğiniz 40 adım erkekler için geçerli sadece ilişki sonrası değil tuvalete girdikten sonra da yapılması lazım.
Hasret18ayaz 1prens1prenses_ normalde sıvı gelmeden kadında da erkekte de gerekmez ama gusül her banyoda almak sunettir diye biliyorum ve uyguluyorum
MorKelebek54 1prens1prenses_ ben normal dusa girince bile tazeliyorum valla icim rahat etmez benim. Ki boşalma drumu olmasa bile zevk suyu geliyo abdesti bozmuyo ama zedeliyo diye biliyorum. Oyle okumustum ben ama en iyisi bi hocaya sormak daha iyi olur emin olmak icin
akidesekeri MorKelebek54 az önce yorumda onu söyledim. İki farklı akıntı var. Arasındaki farkları anlamak için tanımlama yapılmış ama ben anlamadığım için dikkat ediyorum. Ama bu demek değil ki her ilişki sonrası abdest alınması gerekir.