Yani başladığım garip oldu 😂
Nasıl yazacağımı bilemedim
Ama şöyle anlatım kızlar
İlişkide illa boşalmak mı gerekli abdest almak için yoksa sadece nasıl desem özür dilerim ya valla çok utanıyorum ama sormak zorundayım bjr yerde okudum çünkü doğru olan bilmem lazım
İlla boşalınca mi gusül gerekir
Yoksa sadece birleşme oldu ama hiç bişey olmadı devamı gelmedi
Orda bitti gusül gerekir mi yine?
Güsul abdesti almak için ilişki mı şart?
1prens1prenses_ İlişki yaşandıktan sonra ben her zaman gusül abdesti alıyorum..
1prens1prenses_ Hayır Birlesme olduğu an ya da Affedersin Oynasma 😂olduğunda da gerekli diye biliyorum
1prens1prenses_ istemsiz hallendiğinde dahi gusül alman gerekiyor bastığın yer lanet edermiş
Ebru_ebru bende alıyorum ama bugün bir yerde okudum
Sadece birleşmede gusül gerekmez işte boşalma flaan olunmadi diyor ama ben en Ufak birşey de gusül alırım ama merak ettim
1prens1prenses_ bence alınmalı sürekli. Yani bazen biz fark etmeyiz yarıda kesildi deriz ama rahim içinde o zevk suyu akmistir lavaboya gittiğinde akmistir. Fark etmemissindir.
sana-mi-sorucam o zaman doğru olanı yapıyorum ben 😂😂😂😂
1prens1prenses_ yani her şekilde almak en doğrusu alınması gerekiyor
1prens1prenses_ temas olduğu sürece gerekir, yani temassizda hallenince gerekir,zevk suyu dediğimiz şey akincada gerekir siz her ihtimale alın abdestini…
1prens1prenses_ erkegin tenasul uzvu ile kadinin tenasul uzvuna girdikten sonra meni ( bosalmak) gelsede gelmesede guzul farz olur ( mızraklı ilmihal)
1prens1prenses_ inşallah bu soru şakadır 😅 kocan seni ellemis olsa dahi gusül almak şart ay sen bu zamana kadar hiç gusül almadın mı 🤔🤔🤔 boşalmak olmasa dahi gusül alınır
1prens1prenses_ gusül almak için bi sebep olması şart mı ? Ben her banyoda alıyorum ama kaldı ki illa tam birleşme olması lazım değil sonuçta bir münasabet var ortada tabiki alınmalı.
Minnakpopus bunu yazmaya gelmistim.
Ben de iliski olsun olmasin her banyomda alirim
1prens1prenses_ temas varsa gerekli bence riske atmaya gerek yok
1prens1prenses_ zevk alınan her an için gusül gereklı
Ne olur ne olmaz alınması lazım bence ya şahsen ben almaya calısıyorum bazen eşim gerek yok bence bısey olmadı dıyor bosalma vs ama olsun oyle gezmeyelım dıyorum
1prens1prenses_ ben her duşa girdiğimde ilişki olsun olmasın gusül alıyorum
busraylcnn aynen vala ben hemen direk abdest alıyordum bir hoca diyor işte içinde kalıyor kalıntılar geliyor hemen alma yürü dolas sonra al ki kalmasin bişey artık öyle yapıyorum
Minnakpopus valla bende öyle düşünüyorum doğru olan yapıyorum o zaman
Göz de bile alınması lazım deniliyor kaldiki birleşme
Bunun binlerce cevabı var internette. Fetvalar havada uçuşuyor. Saçma sapan sorular