Minnakpopus bunu yazmaya gelmistim.
Ben de iliski olsun olmasin her banyomda alirim
Güsul abdesti almak için ilişki mı şart?
1prens1prenses_ temas varsa gerekli bence riske atmaya gerek yok
1prens1prenses_ zevk alınan her an için gusül gereklı
Ne olur ne olmaz alınması lazım bence ya şahsen ben almaya calısıyorum bazen eşim gerek yok bence bısey olmadı dıyor bosalma vs ama olsun oyle gezmeyelım dıyorum
1prens1prenses_ ben her duşa girdiğimde ilişki olsun olmasın gusül alıyorum
busraylcnn aynen vala ben hemen direk abdest alıyordum bir hoca diyor işte içinde kalıyor kalıntılar geliyor hemen alma yürü dolas sonra al ki kalmasin bişey artık öyle yapıyorum
Minnakpopus valla bende öyle düşünüyorum doğru olan yapıyorum o zaman
Göz de bile alınması lazım deniliyor kaldiki birleşme
Bunun binlerce cevabı var internette. Fetvalar havada uçuşuyor. Saçma sapan sorular
1prens1prenses_ ben her gün duş alırım her gün olmasa da 2 günde bir ilişki olsun olmasın ben her zaman gusül abdesti alırım. Namaz kılacağım vakite yakın alınca da o abdestle namaz kılıyorum daha kendimi iyi hissediyorum.🥲🤍
Merve-99 biraz öyle bencede 🥲
1prens1prenses_ kesınlıkle canım atılan her adım haram oluyomus sonra işi riske atmamak lazım
1prens1prenses_ bende hemen alıyorum ama afedersiniz duştan sonra 1-2 saat sonra bile akıntı geliyor yani abdest bozulmuş mu oluyor?
Merve-99 bu yaşa gelmiş nasıl nerede gusül alınacağını bilmiyor.
ertonunannesi23 yani abdest 2 dakikalık iş sonuçta neyine bahane bulurlar yok o olmadı abdest almayayım yok bu olmadı abdest almayayim gerçekten şaşırıyorum
ertonunannesi23 hayır
1prens1prenses_ almalısınız tabi. Ben her duşta gusül alırım. Şuan riskli gebeyim eşimden uzaktayım ama yine de her duşa girdiğimde almaya çalışıyorum 2dklik iş yani
1prens1prenses_ akıntı arasında farklılıklar var. Her ilişki sonrası gusül abdesti alınmaz. Tanımı var fakat ben ayrımını anlamadım. Siz işinizi garantiye alıp fetva hattını arayın derim:)
1prens1prenses_ her şekilde gusül abdestş almak gerekiyor canım bunun için orgazm yada boşalmış olmak gerekmiyor .
Hatta bizde abdest aldıktan sonra mahrem yerleri görmeyiz . Şehvet durumu olmasın diye