• Öneri
  • Güsul abdesti almak için ilişki mı şart?

Ne olur ne olmaz alınması lazım bence ya şahsen ben almaya calısıyorum bazen eşim gerek yok bence bısey olmadı dıyor bosalma vs ama olsun oyle gezmeyelım dıyorum

Bunun binlerce cevabı var internette. Fetvalar havada uçuşuyor. Saçma sapan sorular

1prens1prenses_ ben her gün duş alırım her gün olmasa da 2 günde bir ilişki olsun olmasın ben her zaman gusül abdesti alırım. Namaz kılacağım vakite yakın alınca da o abdestle namaz kılıyorum daha kendimi iyi hissediyorum.🥲🤍

ertonunannesi23 yani abdest 2 dakikalık iş sonuçta neyine bahane bulurlar yok o olmadı abdest almayayım yok bu olmadı abdest almayayim gerçekten şaşırıyorum

Karamazov aynen öyle aynenn 👏👏👏 useniyorlar çünkü yoksa böyle bahane bulamazlar

1prens1prenses_ akıntı arasında farklılıklar var. Her ilişki sonrası gusül abdesti alınmaz. Tanımı var fakat ben ayrımını anlamadım. Siz işinizi garantiye alıp fetva hattını arayın derim:)

1prens1prenses_ her şekilde gusül abdestş almak gerekiyor canım bunun için orgazm yada boşalmış olmak gerekmiyor .
        Hatta bizde abdest aldıktan sonra mahrem yerleri görmeyiz . Şehvet durumu olmasın diye

akidesekeri her ilişki sonrası gusül abdesti niye alınmasın kocanın eli karısının özel yerine dokunsa bile gusül gerekir bu lafınız çok yanlış insanlara yanlış bilgi vermeyin nolursa olsun her yakınlaşma abdest gerektirir

1prens1prenses_ bu söylediğiniz 40 adım erkekler için geçerli sadece ilişki sonrası değil tuvalete girdikten sonra da yapılması lazım.