myangelson üstte ki dünkü altta ki bugün,pek fark göremedim aslında sadece testler farklı serilerde o yüzden farkedebilir mi acaba,ay en iyisi beklemek tabi zaman geçerse 🥲
Regle yakın ovülasyon testinin böyle çıkması
Kardelen0406 üstteki çok hafif fark var arada test farkı da olabilir bilmiyorum elinizde test varsa devam edin test yapmaya bence
myangelson teşekkür ederim ☺️
Kardelen0406 canım çok merak ediyorum bi erken gebelik testi alıp yap bence test
oznurrkeskinn o kadar çok test yapıp negatif gördüm ki yine görürüm diye tedirgin oluyorum 😒ama büyük ihtimal akşam denerim sanırım ya,mutlaka yazarım
Beta hcg ve lh hormonları birbirine çok benzeyen hormonlar olduğu için avulasyon testleri beta yüksek olunca bunu lh olarak algılayıp koyu çizgi gösterebiliyor bu da hamile olma ihtimalinizi gösterir
Zeynepkab 2 gün önce kaset test yapıp negatif görmüştüm,dünde öylesine ovülasyon yapmak istedim bugünle beraber testler yukarıda ki gibi ☺️İnşallaahhh gebeliktir 🙏🏻Çookk teşekkür ederim bugün erken gebelik yaparım bi ☺️
Kardelen0406 aşkım gebelik olabilir
Awox marka test yaptım ama bilemedim kızlar ya @Baciko @Zeynepkab oznurrkeskinn
Kardelen0406 kuzum göremedim maalesef belki yakından daha cok belli oluyordur sen gördüysen eğer
Kardelen0406 bende göremedim canım adetin geçti mİ?
oznurrkeskinn görüyor gibi oluyorum ama yanılıyorda olabilirim 🤷🏻♀️biraz daha bekleyim en iyisi ☺️
Zeynepkab yok daha geçmedi 😊yarın yada diğer gün olmam lazım 🥲
Kardelen0406 başka bir test al istersen veya kan ver çıkmamış olabilir
Kardelen0406 aa bende yarın olmalıyım belirtiniz vs var mı? Yarın kan versem mi diye düşünüyorum
Zeynepkab ara ara kasık sızılarım ve bel ağrım oluyor birde yoğun akıntım var ☺️25inde çatlama olmuştu sizin ne zaman oldu.4.ayımız bu ay ve ben gerçekten ister istemez stres yapıyorum ya
Kardelen0406 sol kasık da ağrı aşırı göğüs hassasiyeti hemen yorulma ayakta kalınca bel ve kasık ağrısı oluyor dinlenince geçiyor ağır uyku var benimde 4. Ayım 😁
Zeynepkab aayyy hadi inşallah hayırlı haberler alırız ya,benim kendimden yana pek umudum yok ama acaba mı da diyorum 😂ne zaman test yapacaksınız,ben büyük ihtimal çarşambada olmazsam perşembe kan verir gibiyim
Bende sizin gibi yumurtlama zamanım olmamasına rağmen ovulasyon testinde koyu renk görmüştüm tekrar bir yumurtlama da olabilir demişlerdi bana da internetten okuduğumda da gebeliğin ilk zamanları lh da artış olabilirmiş ve buda ovülasyon testinde pozitif gibi görmemize sebep olabilirmiş. Sonrasında bende dayanamadım pcosum var adet döngümde uzundu gecikme vs beklemeden test yaptım çokk çok silik bi çizgi gördüm sonrasında kan testi verdim beta54çıkmıştı şok oldum tabi inanamadım 1 hafta boyunca test yaptım koyulaştı doktor kontrolüne de gittim geç döllenmeyle gebelik gördü bence hamilelik testi yapmalısın sende. Çünkü bende ihtimal vermiyordum ama gebe olduğumu öğrendim rabbim isteyen herkese versin🥹🌸
Kardelen0406 çarşamba eşimin doğum günü ona süpriz yapmak çok isterim ama işte bir yandan da ertesi gün adet olmaktan korkuyorum diyorum adam da boşuna heveslenmesin
Ama şey yapsam olur mu sizce yarın ve çarşamba beta versem pozitif ve güzel artmış olursa yapayım mı süpriz yoksa beklim mi