Kardelen0406 tekrar yumurtlama görüyor olabilirsiniz elinizde test varsa devam edin yumurtlamaysa eğer koyulaşma olur testte veya yumurtlama görmüş olabilirsiniz çatlamış olabilir kremsi akıntı çatlama akıntısı da olabilir.
Gebelik olsaydı çıkardı muhtemelen çatlamanin 14. Günü diyorsunuz. Devam edin bakalım ovulasyon testinden belli olur adet olmazsaniz

oznurrkeskinn aayyy ağzınızdan bal damlıyor ya 😂😍eşim bıktı artık test almaktan dkgkkdkdkd adama söylemeye çekinir oldum,yarın yine bi lh testi yaparım 🥰regl yakın herkeste böyle çıkmaz değil mi yani hormonlardan kaynaklı değildir

myangelson aayyy ben bıktım bu ayda 2 kere yumurtlamalardan ya 😂dediğiniz gibi yarın tekrardan bi lh testi yapayım 🥰

Kardelen0406 düne göre siliklesmis çizgi tekrar yumurtlama görmüş olabilirsiniz bence. Eğer yumurtlama gorduyseniz adetiniz de ileri atar takip edin bakalım

myangelson üstte ki dünkü altta ki bugün,pek fark göremedim aslında sadece testler farklı serilerde o yüzden farkedebilir mi acaba,ay en iyisi beklemek tabi zaman geçerse 🥲

Kardelen0406 üstteki çok hafif fark var arada test farkı da olabilir bilmiyorum elinizde test varsa devam edin test yapmaya bence

oznurrkeskinn o kadar çok test yapıp negatif gördüm ki yine görürüm diye tedirgin oluyorum 😒ama büyük ihtimal akşam denerim sanırım ya,mutlaka yazarım

Beta hcg ve lh hormonları birbirine çok benzeyen hormonlar olduğu için avulasyon testleri beta yüksek olunca bunu lh olarak algılayıp koyu çizgi gösterebiliyor bu da hamile olma ihtimalinizi gösterir

Zeynepkab 2 gün önce kaset test yapıp negatif görmüştüm,dünde öylesine ovülasyon yapmak istedim bugünle beraber testler yukarıda ki gibi ☺️İnşallaahhh gebeliktir 🙏🏻Çookk teşekkür ederim bugün erken gebelik yaparım bi ☺️