Kardelen0406 kuzum göremedim maalesef belki yakından daha cok belli oluyordur sen gördüysen eğer
Regle yakın ovülasyon testinin böyle çıkması
Kardelen0406 bende göremedim canım adetin geçti mİ?
oznurrkeskinn görüyor gibi oluyorum ama yanılıyorda olabilirim 🤷🏻♀️biraz daha bekleyim en iyisi ☺️
Zeynepkab yok daha geçmedi 😊yarın yada diğer gün olmam lazım 🥲
Kardelen0406 başka bir test al istersen veya kan ver çıkmamış olabilir
Kardelen0406 aa bende yarın olmalıyım belirtiniz vs var mı? Yarın kan versem mi diye düşünüyorum
Zeynepkab ara ara kasık sızılarım ve bel ağrım oluyor birde yoğun akıntım var ☺️25inde çatlama olmuştu sizin ne zaman oldu.4.ayımız bu ay ve ben gerçekten ister istemez stres yapıyorum ya
Kardelen0406 sol kasık da ağrı aşırı göğüs hassasiyeti hemen yorulma ayakta kalınca bel ve kasık ağrısı oluyor dinlenince geçiyor ağır uyku var benimde 4. Ayım 😁
Zeynepkab aayyy hadi inşallah hayırlı haberler alırız ya,benim kendimden yana pek umudum yok ama acaba mı da diyorum 😂ne zaman test yapacaksınız,ben büyük ihtimal çarşambada olmazsam perşembe kan verir gibiyim
Bende sizin gibi yumurtlama zamanım olmamasına rağmen ovulasyon testinde koyu renk görmüştüm tekrar bir yumurtlama da olabilir demişlerdi bana da internetten okuduğumda da gebeliğin ilk zamanları lh da artış olabilirmiş ve buda ovülasyon testinde pozitif gibi görmemize sebep olabilirmiş. Sonrasında bende dayanamadım pcosum var adet döngümde uzundu gecikme vs beklemeden test yaptım çokk çok silik bi çizgi gördüm sonrasında kan testi verdim beta54çıkmıştı şok oldum tabi inanamadım 1 hafta boyunca test yaptım koyulaştı doktor kontrolüne de gittim geç döllenmeyle gebelik gördü bence hamilelik testi yapmalısın sende. Çünkü bende ihtimal vermiyordum ama gebe olduğumu öğrendim rabbim isteyen herkese versin🥹🌸
Kardelen0406 çarşamba eşimin doğum günü ona süpriz yapmak çok isterim ama işte bir yandan da ertesi gün adet olmaktan korkuyorum diyorum adam da boşuna heveslenmesin
Ama şey yapsam olur mu sizce yarın ve çarşamba beta versem pozitif ve güzel artmış olursa yapayım mı süpriz yoksa beklim mi
Kardelen0406 benim de sen gibi ovular koyu adete de 5 gün var bazı testler silik çıktı bu akşam erkem gebelik yaptım tek çizgi çıktı meraklardayımm
Zeynepkab tabiii ki yapın ☺️Bencede kan testiyle garantiye alın kendinizi 🥰zaten sürpriz yapmayim desenizde duramazsınız inanın 🫶🏻🥲
ffiona ben felaket gölge görüyor gibi oluyorum ama kesin yanılıyorum diyorum o yüzden regl günümü bekleyim diyorum ☺️gerçekten insan hayal kırıklığı yaşıyor sonra 🥲
iremdarihan yaaa çookkk teşekkür ederim umut oluyorsunuz 🫶🏻bende erken gebelik yaptım ama yok gibide bana görünüyor gibide bilemedim ya 🤷🏻♀️azıcık daha beklicem çarşamba regl olmazsam bende sizin gibi kan veririm 🥰🌸☺️
Kardelen0406 bwn ilk hamileliğimde regl olacağım gün reg olmayınca evde ovulasyon testiyle denemek istedim o heyecanla ve aynen böyle iki tarafta çok koyuydu internetten bakmıştım hamilelikte çok koyu çıkıyormuş bir sonraki gün test aldım ve hamileymişim 😍 hiç unutmıyorm o günü 🥲
Kardelen0406 benim bugün adetim 3 gün gecmesine ragmen ovulasyon böyle kopkoyu cıktı gebelik testi yaptım silik cıktı kan verdm sonuc bekliyorum istiyorsanız insallah saglıkla vardır😍🙏🏻
Oznursis
sizin adınıza çookkk sveindimmm🙏🏻🫶🏻🥰🥰Benim test awoxtu Max bu kadar belli oluyor emin olamadım yarında olmazsam bende bi kan vericem 🌸🥰
Kadersss aaayyyyy🥹🥹inşallaahhhh bende de öyle olur yasa çookkk umutla bekliyorum 🥰
Kardelen0406 tesekkürler kan verdim degerim 28🥰🙏🏻 darısı size de insallah. Cok silik sekilde ben görüyorum bu arada gönlünüzce olsun😍