Kardelen0406 düne göre siliklesmis çizgi tekrar yumurtlama görmüş olabilirsiniz bence. Eğer yumurtlama gorduyseniz adetiniz de ileri atar takip edin bakalım

myangelson üstte ki dünkü altta ki bugün,pek fark göremedim aslında sadece testler farklı serilerde o yüzden farkedebilir mi acaba,ay en iyisi beklemek tabi zaman geçerse 🥲

Kardelen0406 üstteki çok hafif fark var arada test farkı da olabilir bilmiyorum elinizde test varsa devam edin test yapmaya bence

oznurrkeskinn o kadar çok test yapıp negatif gördüm ki yine görürüm diye tedirgin oluyorum 😒ama büyük ihtimal akşam denerim sanırım ya,mutlaka yazarım

Beta hcg ve lh hormonları birbirine çok benzeyen hormonlar olduğu için avulasyon testleri beta yüksek olunca bunu lh olarak algılayıp koyu çizgi gösterebiliyor bu da hamile olma ihtimalinizi gösterir

Zeynepkab 2 gün önce kaset test yapıp negatif görmüştüm,dünde öylesine ovülasyon yapmak istedim bugünle beraber testler yukarıda ki gibi ☺️İnşallaahhh gebeliktir 🙏🏻Çookk teşekkür ederim bugün erken gebelik yaparım bi ☺️

Zeynepkab ara ara kasık sızılarım ve bel ağrım oluyor birde yoğun akıntım var ☺️25inde çatlama olmuştu sizin ne zaman oldu.4.ayımız bu ay ve ben gerçekten ister istemez stres yapıyorum ya

Kardelen0406 sol kasık da ağrı aşırı göğüs hassasiyeti hemen yorulma ayakta kalınca bel ve kasık ağrısı oluyor dinlenince geçiyor ağır uyku var benimde 4. Ayım 😁

Zeynepkab aayyy hadi inşallah hayırlı haberler alırız ya,benim kendimden yana pek umudum yok ama acaba mı da diyorum 😂ne zaman test yapacaksınız,ben büyük ihtimal çarşambada olmazsam perşembe kan verir gibiyim

Bende sizin gibi yumurtlama zamanım olmamasına rağmen ovulasyon testinde koyu renk görmüştüm tekrar bir yumurtlama da olabilir demişlerdi bana da internetten okuduğumda da gebeliğin ilk zamanları lh da artış olabilirmiş ve buda ovülasyon testinde pozitif gibi görmemize sebep olabilirmiş. Sonrasında bende dayanamadım pcosum var adet döngümde uzundu gecikme vs beklemeden test yaptım çokk çok silik bi çizgi gördüm sonrasında kan testi verdim beta54çıkmıştı şok oldum tabi inanamadım 1 hafta boyunca test yaptım koyulaştı doktor kontrolüne de gittim geç döllenmeyle gebelik gördü bence hamilelik testi yapmalısın sende. Çünkü bende ihtimal vermiyordum ama gebe olduğumu öğrendim rabbim isteyen herkese versin🥹🌸