susam_18 turanmom kasılmalı bir gebelik geçirdim 2.5 aydır da yatıyorum. Bebek sezaryen dikişi inceltmeye başlattığı için erken tarih verdi. Bekleyebilirsek yine bekliycez. ☺️
Mhtpdrmz06 Aysun-52 ay Allahım gün almak ne heyecanlı ☺ nende 35+5im beni haftaya çağırdı 37 de gel anestezi falan gününü alalım dedi bakalım 😍 benimde kızıma kavuşmama çok az kaldı bikaç haftacık inşallah 😍
Esma5566 susam_18 FKRKS29 Ebruuuliiiiiii dilaaann Aysun-52 Aysun-52 Serrabade ayguntugce Freefam Aysun-52 Merveouz Aysun-52 Eylulmert Zehra_gonul Mhtpdrmz06 ymelike35 Tuanaa1 terazimom- Kizlar Benim bebis arkadan ultrason cekildi mesanemin üstüne oturuyormus 🤣 16+4 haftalik Sizce pipi mi Kordon mu? Arkadan Cinsiyet yani pipi görülürmü?
Cck3846 Uygulamada 15. İnşAllah erken gelmez normal doğum istiyorum. Bel ve çatı ağrısı var sürekli. 2 hafta daha dayan oğlum 😅
Tazeanne23_ ymelike35 bende 35+5im benimde bebeğim henüz dönmedi ayın 18inde gel dedi ona göre gün verecekmiş ama döneceğine dair hiç ümidim kalmadı
ea17 Bizim de 35+1 oldu bugün ☺️ bebişimiz makat gelişli eğer dönmezse 24ü sonrası için sezaryene gün alacağız
NKE FKRKS29 banada aynisini dedi doktorum yatış yapınca ne yapacaklar acaba sezaryen mi yoksa suni sancı ile mi doğum olacak
ayse2205 Aysun-52 25 aralık diye konuşmuştuk doktorumla. Şuan 35 haftalık 1 haftadır sancım var yarın tekrar değerlendirecek doktorum en güzel zamanda gelsin inşallah.
HAvvAHmet Aysun-52 Son 7 gün bizim de 39+0 olduk 2 gün sonra kontrole gitcem bakalım ne kadar daha durcaz🫠
Akdere_44 Aysun-52 bu günü saymazsak son 24 günümüz kaldı inşallah normal doğum olduğu için tam tarih belli değil bakalım hanımefendi ne zaman gelecek