minisinannesi07 Asya-asel yok, ilk doğumum erken oldu benim. Bir de bazı rahimsel sıkıntılarım vardı. İç kanama vs geçirmiştim. Beni daha fazla riske atmamak adına bi tık erken planladılar.
Pinar0711 FKRKS29 rahat olun benim kızımda 41+2 de olmuşdu çok rahat bi doğumum oldu. 4 de sancılarım başladı 7de oldu ❤️ geç gelen bebeklerin doğumu çoğu kişide rahat oluyor diye şahit oldum
anneadayi50 Aysun-52 Yata yata 37+1 e geldik hareketleri suyu iyice azaldı ağrılarım arttı korkuyorum o yüzden sağlıkla gelsin inşallah 😮💨
Miniportakal 34+5 tez zamanda geçer inşallah şu günler normal doğum istediğim için ne zaman gelcek bilmiyorum 🥹
Fasulye-annesi0207 39+3 uygulamaya göre son 4 🥹 ama kızımın pek gelmeye niyeti yok gibi doktor önümüzdeki haftaya kadar bekleyeceğini yoksa müdahale edeceklerini söyledi
Pinar06- FKRKS29 Dr ile konuştunuz mu bilmiyorum ilişkiye girin sprem ve göğüs ucu uyarılması ile doğum başlıyor
Burcii34 Arkadaşlar size birşey soracağım siz ve yada yakınınızda gripli öksürüklü şekilde sezeryan doğuma alınan varmı bana bi acil dönüş yapar mısınız rica etsem
susam_18 turanmom kasılmalı bir gebelik geçirdim 2.5 aydır da yatıyorum. Bebek sezaryen dikişi inceltmeye başlattığı için erken tarih verdi. Bekleyebilirsek yine bekliycez. ☺️
Frkubra Aysun-52 36+4 den selamlar bu ayın 17 sinde Allah kısmet ederse doğumum ilacak sezeryen ama zaman gevmiyor biran önce doğsun istiyorum çok yoruldum artık🥺🥺