Burcii34 Betql herkes bişey diyor bende tam net bişey bilmiyorum benim 40 haftam doluyor sezeryan olucam cuma günü ama doktorum tamam dıyor anestezi uzmanı karar verıyormuş heralde nasıl olucak nasıl olmuycak bende bilmiyorum cuma günü gidince ameliyat için o zamn öğrenicem artık
Bayraksevda Aysun-52 bugün 25 ya da 28 Aralık sezeryan dedi doktorumuz kafası iki hafta geriden gelişiyor dedi içime öküz oturdu bu durumu yaşayan var mı aranızda hanımlar biri iyi bişey söylesin morallerimiz bozuldu 😢
Sevdaaa12 34+6 fallot bebegim. Erken dogmamasi lazim ama bes gundur kasiniyorum heryerim Kaniyor artik dayanamiyorum fenistl krem verdi doktor ise yaramadi kukurt sabunu kullaniyorum sabahtandir oda ise yaramiyor agliyorum artik
Figen1-2 Sevdaaa12 ayyyy aynı durumdayım 35.3 haftadayım ve geçmiyor . Kullanmadığım denemediğim şey kalmadı. Cildiye doktoru : ciğer geliştirici iğne vurulup doğum yapmam gerektiğini söyledi. Ama sezeryandan çok korkuyorum. Aynı zamanda bebeğim hala dönmedi o dönmezse zaten yine sezeryan olacak demişti. Bide bu kaşıntı kızarıklık çıktı bu yüzden erken alırlar diye korkuyorum. İlk gebelik
Esma5566 susam_18 FKRKS29 Ebruuuliiiiiii dilaaann Aysun-52 Aysun-52 Serrabade ayguntugce Freefam Aysun-52 Merveouz Aysun-52 Eylulmert Zehra_gonul Mhtpdrmz06 ymelike35 Tuanaa1 terazimom- Kizlar Benim bebis arkadan ultrason cekildi mesanemin üstüne oturuyormus 🤣 16+4 haftalik Sizce pipi mi Kordon mu? Arkadan Cinsiyet yani pipi görülürmü?
susam_18 Gamzeeadnx dediğim gibi riskli bir gebelik geçirdim geçiriyorum. Bebek sezaryen dikişini incelttiği için alabilir doktorum bekleyebilirsek birkaç gün daha en fazla. Aylardır gereğinden fazla baş aşağı bebeğim ikinci sezaryenim☺️
-Mina- Aysun-52 35+4 16-17 Aralık sezeryan dediler inşallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alabiliriz az kaldı kavuşmamıza 🙏
minnosbirkiz FKRKS29 yaaa biz aynıydık seninle, seninki sevmiş yerini 😂 biz tam 38de suyumun gelmesiyle adaya veda ettik, 15 günlük olduk 😂