Esma5566 susam_18 FKRKS29 Ebruuuliiiiiii dilaaann Aysun-52 Aysun-52 Serrabade ayguntugce Freefam Aysun-52 Merveouz Aysun-52 Eylulmert Zehra_gonul Mhtpdrmz06 ymelike35 Tuanaa1 terazimom- Kizlar Benim bebis arkadan ultrason cekildi mesanemin üstüne oturuyormus 🤣 16+4 haftalik Sizce pipi mi Kordon mu? Arkadan Cinsiyet yani pipi görülürmü?
susam_18 Aysun-52 yani doktorum bebeğin durumuna görede erteleyebilir. Riskli bir gebelik geçirdim ikinci sezaryen bebek dikişlere baskı yaptığı için 37 ’i uygun gördü. Bende merak ediyorum nasıl olcak süreç😅
Serrabade 36+6 olduk. 16 aralıkta sezeryan günümüz heyecan dorukta. Sanscım var biraz inşallah erken gelmez 🥲
iclaldmn Serrabade Merhaba neden sezeryan günü verildi acaba hangi kontrolden sonra oldu paylaşabilir misiniz ?
Sedefffff FKRKS29 Bende 38+5 annemin deyimiyle dışarıda hava soğuk,içeride sıcakta keyfi yerinde ondan gelmiyor sizin bebişler diyor 🤣🤣
Mervenurrrr32 Aysun-52 benim doktorum sen karar ver dedi ben de ne yapacağımı bilmiyorum bakalım galiba doğurmucam 🫣
Aysun-52 susam_18 bende 19 unda doğsun istiyorum özel bi tarih 37+5 oluyor bilmiyorum alır mı 🫠 tabi herşeyden önce onun sağlığı