1Anneadayiiii raziyebal_16 kız bende uyku yok uyuyamıyom o yüzden uykusuzluk dedim 😂 anam sabaha kadar bakınıyom yatakta sabaha karşı uyuyup kalıyom en geç 1 de uyanıyom 🫣
Mavi_rella Kumsal28 27+6 olduk kızım olacak inşallah sabırsızlıkla bekliyorum zamanında sağlıkla gelsin bebeklerimiz 😋😋😋😍
1Anneadayiiii Kumsal28 Rabbim bütün annelerin gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻❤️ sağlıkla doğsunlar bize yeter 🌸💖
Rabiaayyldz1 Kumsal28 bu gün tam 12 haftalık olduk ayın 5 inde gel dedi doktorum hem 2 li test yapacakmış hemde cinsiyete bakar heralde
Hanzademerve Kumsal28 ben 21 haftalığım geçen hafta ayrıntılıya girdiğimde cinsiyeti öğrendim erkek 🌎🥳🤣🤣
Yeniannelerburda sevgi_bidak al bendede o kadar bacım. 😂 Kız umuduyla çıktığımız yolda keisn erkek dendi 😂😂
Annesininbitanesi Kumsal28 15+6 olduk 14 haftalıkken erkek dedi doktor değişmez dedi Bir kızım vardı birde oğlum olacak 🙏
Esma5566 Annesininbitanesi Bartugra YavruskaAnnesiii tugbaa-54 Guler_45 Kumsal28 Beril16 Zeynepgmsbs61 kbra92 Kubraabay ilayda_96 Kubraads Kizlar doktorum 16+4 haftalikken erkek dedi Bu resim Verdi. Sizce degisme olabilirmi daha?