Ebru_ebru Kumsal28 17+0 hafta olduk cinsiyeti bilmiyorum mide bulantısı beni çok zorladı şu birkaç günden beri sabah bulantısı hariç iyi gibiyim bir de ağız içinde acı bir tat beni öldürüyor 🤦🏼♀️
Esma5566 Annesininbitanesi Bartugra YavruskaAnnesiii tugbaa-54 Guler_45 Kumsal28 Beril16 Zeynepgmsbs61 kbra92 Kubraabay ilayda_96 Kubraads Kizlar doktorum 16+4 haftalikken erkek dedi Bu resim Verdi. Sizce degisme olabilirmi daha?
Kumsal28 Gulizar50 bence erken yanılma çok olabiliyor o zamanlarda 16,17 arası gitsen daha net cevap verir
Gulizar50 Kumsal28 bilmem ben 3 kızım var burada sprialle hanile kalmışım tabi nerdeysen önce sağlıklı olması önemli bebeğimin ama insan bide erkek olursa düye kalbinden geçiriyor tabi
Kumsal28 Gulizar50 öyle gerçek benjmde bir kizim var bı oğlum olsun çok istiyorum ama sağlıklı olsun da 🌸
Gulizar50 Kumsal28 tabi allahtan gelene razıyız sağlıklı oldun önemli olan o ama insan kalbinden geçiriyor tabi
Kumsal28 Gulizar50 aynen öyle walla benimde gönlümden erkek geçiyor öyle hissediyorum ama hakkımızda hayırlısı olsun öncelik sağlık ❤️