Kumsal28 Gulizar50 öyle gerçek benjmde bir kizim var bı oğlum olsun çok istiyorum ama sağlıklı olsun da 🌸
Gulizar50 Kumsal28 tabi allahtan gelene razıyız sağlıklı oldun önemli olan o ama insan kalbinden geçiriyor tabi
Kumsal28 Gulizar50 aynen öyle walla benimde gönlümden erkek geçiyor öyle hissediyorum ama hakkımızda hayırlısı olsun öncelik sağlık ❤️
Zeynep_Sedat Kumsal28 10+2 olduk 2 oğlum var inşallah bu kız olur hayırlısıyla 🩷 heyecanla cinsiyeti merak ediyorum
Kumsal28 Zeynep_Sedat benimde bı kızım var inşallah erkek olur diyorum 😁 işte insan her ikisini de istiyor
Emine-52 EdAa3 aynı gündeyiz ben pazartesi gideceğim inşallah öğrenmeyi bekliyorum, 2kızım var bakalım şimdi ne çıkacak
Esma5566 Annesininbitanesi Bartugra YavruskaAnnesiii tugbaa-54 Guler_45 Kumsal28 Beril16 Zeynepgmsbs61 kbra92 Kubraabay ilayda_96 Kubraads Kizlar doktorum 16+4 haftalikken erkek dedi Bu resim Verdi. Sizce degisme olabilirmi daha?
Beril16 Kumsal28 Sizin kaç haftalık 🥰 Rabbim gönlünüzden ne geçiyorsa onu versin 🙏🏻 Saglikla gelsinler 🌸
sevgi_bidak Yeniannelerburda aslında görene kadar inanmamıştım 😀 ahanda dedi kanıtı razıyım dedim gelene ❤
Abilikardesli Kumsal28 hayır devlette öğrendim erken ama bebiş açmış bacakları zaten gösterdi kendini 😊