Kumsal28 Kubraads ama sayfada 3 çizgi var sol üst köşede ona tıklayın resim yükle var ona basın resmi yükleyin kopyalayıp yapıştırın buraya
Kubraads Kumsal28 olmuyor mesaj yerine giriyorum yok girmeden de sayfadaki 3 noktaya tıklıyorum resim paylaş yazmıyor anlayamadım 🥲
Beril16 Kumsal28 Sizin kaç haftalık 🥰 Rabbim gönlünüzden ne geçiyorsa onu versin 🙏🏻 Saglikla gelsinler 🌸
Kumsal28 Beril16 benim şuan 13+1 haftaya inşallah gidicem cumartesi o zaman 14+2 oluyor inşallah öğrenirim bende çok merak ediyorum bı kızım var🤗
Haticemre21 Kumsal28 bizde 12+1 olduk 3 gün önce ikili testte doktor tahminde bulundu ama net değil dedi . 13. Haftada kendi doktoruma gidicem bakalm inşallah öğreniriz ❤️🙏
Haticemre21 Kumsal28 erkek olabilir dedi. 4,5 yaşında bir kızım var kızım daha olsa fena olmaz tabii 😁 hayırlısı sağlıklı olsunlar da
Kumsal28 iremham sağlıkla gelsin cnm darısı benim başıma inşallah 🤲 benimde bı kızım var bide oğlum olsun çok isterim bakalım kısmet
Mmihtiban Kumsal28 13te gittim doktor belli olmaz daha dedi direk devletteki doktorlar mı böyle bilmiyorum 12de bile öğrenen var 😂 14ün içindeyim şuan 11 Aralık randevum var tam 16 haftalık oluyor yine söylemezse özele gidicem
Kumsal28 Mmihtiban ben özel takipliyim inşallah öğrenirim haftaya 14+2 olmuş oluyor inşallah sizde öğrenirsiniz ne istiyorsunuz peki
Mmihtiban Kumsal28 ilk çocuk olduğu için farketmez ama baştan beri deli gibi kız istiyordum nedense son 2 3 haftadır erkeğe kaydım :) siz ne istiyorsunuz
Kumsal28 Mmihtiban benimde bı kızım var bunu erkek hissediyorum bilmiyorum istediğim için mi ama içimden erkek geçiyor gerçekten
Mmihtiban Kumsal28 bir kızın varsa birde oğlun olur inşallah 🙏🏼 Bende en çok kızım olursa abisi olsun diye istiyorum sanırım o yüzden sonradan kaydım… Bugün özele gitme şansım var belki giderim belli olmaz
Beril16 Ela3466 En alttaki fotoğrafta biraz bacak arası görünüyor gibi ben kıza benzettim 🥰 Gönlünüzden ne geçiyorsa o olur inşallah 🩷💙 Saglikla gelsin 🌸