Kumsal28 kbra92 yaa maşallah çok erken ogrenmissiniz ne zaman öğrendiniz peki bende erkek istiyorum Allah kısmet eders inşallah
kbra92 Kumsal28 inslaalh canım hayırlısı olsun ♥️💙Evet erken öğrendik bizde fetal DNA testiyle çok şükür temiz çıktı bugünde gittim iki tarama testine yani öyle deniyormus peritonolojide çok şükür o da şimdilik bir sorun olmadığını iyi olduğunu söyledi
Esma5566 Annesininbitanesi Bartugra YavruskaAnnesiii tugbaa-54 Guler_45 Kumsal28 Beril16 Zeynepgmsbs61 kbra92 Kubraabay ilayda_96 Kubraads Kizlar doktorum 16+4 haftalikken erkek dedi Bu resim Verdi. Sizce degisme olabilirmi daha?
kbra92 Meleknur444 maşallah ne güzel rabbim sağlıkla hepimizin bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🙏💙♥️
kbra92 Meleknur444 maşallah 🧿 ca canım rabbim sağlıkla ilerletsin inslaalh pazartesi bende 13 haftalık olucam .canım sana bişey sorucam sen ayrıntılı ultaron yaptırdın mi yani ikili tarama testi diye geçiyormuş sanırım
Gelecekdeki_Anne Kizlar ben Büğün ikizlerimle 6 haftalik olduk🥹 Günler geçmiyorkı hemencik 13hafta olup oğrenmek istiyorum🥹🤲🤲 Daha Hamileliğin başındayım🥹 Allahın ıznıyle kucama saglıkla alayım da yavaş olsun güzel olsun ben beklerım 🥹🥹
kbra92 Gelecekdeki_Anne canım tebrik ederim 🌸 İnslalah sağlıkla alırsın kucağına 13 hafta da olsan bazen belki olmuyir seninki İnslalah olur sağlıklı olsunlar da bekleriz tabiki
Ozge16_ Kumsal28 bizim 12 haftalıkken yüksek ihtimal erkek demişti sonra 14 haftalıkken kesinleşti erkek olduğu, şuan 18+4 olduk ve önümüzdeki hafta sonunda detaylı ultrason randevumuz var🤲🏼🧿
Kumsal28 Ozge16_ bende cumartesi gidicem haftaya 14+2 olmuş oluyor inşallah bene görürum özele gidiyorum eli boş dönmek istemiyorum 🤲😁
Sumeyyekrpz Kumsal28 ben size ediyorum sizde bana edin benimde bir oğlum var şimdi 10 haftalık hamileyim kızım olsun çok istiyorum depremde anneciğimi kaybettim onun adını koymak nasip olur inşallah 🤍
Ebruulii8 Kız bebek için isim önerilirizi alabilir miyimm 🙈 Erva düşünüyorum ama çok kararsızmm , tek isim düşünüyorum 🐣 Sizcee??***
Ozge16_ Kumsal28 bende özele gidiyorum daha ilgililer var cihazları daha net gösteriyor eğer bebişin pozisyonu uygunsa bi tahminde bulunur genelde tahminleri yüksek ihtimal doğru oluyo🤩😄