Kumsal28 Nur-sahin ben 13+1 şuan cinsiyet için haftaya cumartesi gidicem inşallah öğrenirim siz kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti
Kumsal28 kbra92 yaa maşallah çok erken ogrenmissiniz ne zaman öğrendiniz peki bende erkek istiyorum Allah kısmet eders inşallah
kbra92 Kumsal28 inslaalh canım hayırlısı olsun ♥️💙Evet erken öğrendik bizde fetal DNA testiyle çok şükür temiz çıktı bugünde gittim iki tarama testine yani öyle deniyormus peritonolojide çok şükür o da şimdilik bir sorun olmadığını iyi olduğunu söyledi
Esma5566 Annesininbitanesi Bartugra YavruskaAnnesiii tugbaa-54 Guler_45 Kumsal28 Beril16 Zeynepgmsbs61 kbra92 Kubraabay ilayda_96 Kubraads Kizlar doktorum 16+4 haftalikken erkek dedi Bu resim Verdi. Sizce degisme olabilirmi daha?
kbra92 Meleknur444 maşallah ne güzel rabbim sağlıkla hepimizin bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🙏💙♥️
kbra92 Meleknur444 maşallah 🧿 ca canım rabbim sağlıkla ilerletsin inslaalh pazartesi bende 13 haftalık olucam .canım sana bişey sorucam sen ayrıntılı ultaron yaptırdın mi yani ikili tarama testi diye geçiyormuş sanırım
Gelecekdeki_Anne Kizlar ben Büğün ikizlerimle 6 haftalik olduk🥹 Günler geçmiyorkı hemencik 13hafta olup oğrenmek istiyorum🥹🤲🤲 Daha Hamileliğin başındayım🥹 Allahın ıznıyle kucama saglıkla alayım da yavaş olsun güzel olsun ben beklerım 🥹🥹
kbra92 Gelecekdeki_Anne canım tebrik ederim 🌸 İnslalah sağlıkla alırsın kucağına 13 hafta da olsan bazen belki olmuyir seninki İnslalah olur sağlıklı olsunlar da bekleriz tabiki
Ozge16_ Kumsal28 bizim 12 haftalıkken yüksek ihtimal erkek demişti sonra 14 haftalıkken kesinleşti erkek olduğu, şuan 18+4 olduk ve önümüzdeki hafta sonunda detaylı ultrason randevumuz var🤲🏼🧿
Kumsal28 Ozge16_ bende cumartesi gidicem haftaya 14+2 olmuş oluyor inşallah bene görürum özele gidiyorum eli boş dönmek istemiyorum 🤲😁
Sumeyyekrpz Kumsal28 ben size ediyorum sizde bana edin benimde bir oğlum var şimdi 10 haftalık hamileyim kızım olsun çok istiyorum depremde anneciğimi kaybettim onun adını koymak nasip olur inşallah 🤍
Ebruulii8 Kız bebek için isim önerilirizi alabilir miyimm 🙈 Erva düşünüyorum ama çok kararsızmm , tek isim düşünüyorum 🐣 Sizcee??***