Emelsimge-3103 4oglanannesi Ankara’dan yazıyorum siz nereden yazıyorsunuz.2.bebegim benim sizin kaçıncı bebişiniz💕
4oglanannesi Emelsimge-3103 bende kocaelideyim benim 3.dogumum ama 4.oglum olacak nasipse.ilk bebeklerim ikiz…Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bakalım.
eills 35+4 normal doğum istiyorum doktorumun izniyle hurma, pilates, yürüyüşe başladım kilosu da var 3000 gram şuan ve kafası hala kanala girmemiş 2 hafta sonra çatı bakılacak inşallah işe yarar yaptıklarım
Papatya-45 eills bişey sorcam ya kusura bakma benimde dogum aralıkta hastane cıkısına 0.3 aylık zıbın koysam buyuk gelir mi 50 56 cm yazıyor ustunde
eills Papatya-45 yok canım ne kusuru. İçinde kalıcak zaten olabilir. Ben de bir tane 0-3 koydum. Ama diğerleri yenidoğan tabi
Aysun-52 Bizde 35 haftalık olduuuukkk aralığın 7 sinde gün alıcaz 🫠 19 unda doğurmak istiyorum nasipse 🥰 sezeryan doğum
Mrs_Demir Annelikmghb 2 atalıkta kavuşucam 2. Kızıma nasipse son 3 günümüz aynı bedende hayırlısıyla 😊😊
iremree Ay bende 35+4 bugün kanala inmiş dedi dün doktor ama ilk doğum sezeryandı ve tam üstünden 2 sene geçmiş olduğu için doktor Buda sezeryan dedi 19 Aralık dedik nasipse ❤️
Nurpoyrz Belirsizz Hatta saat olarak da sabah istedim 8 de gireyim heyecanlanmadan olsun bitsin diye 🥲 ilk benim ameliyatım olucak
Belirsizz Nurpoyrz çok iyi ya prşmebe kontrole gideceğim acaba bende belirtsem o tarihlerde alır mı bende mümmünse erken isteyeceğim
BusraTA Semaen Semaen Seninde mide yanmaların devam ediyor mu? Bende 35+4 üm ve hala devam eden yeşil akıntım var . Bunlar sendede var mı ?
Semaen BusraTA hayır yok üc gün önce şiddetli bir regli agrısı yasadım sonra midemde bir boşalma rahatlama hissettim sizde bir kaç güne bebek asagıladıgında rahatlarsınız inş yeşil akıntı için bol su ile dut kürü iyi gelecektir
gamzetbs tugbaerolbozkurt ben de bugün 38+0dayim. çatı muayenem yapıldı. normal doğuma uygun olduğumu söyledi doktor. 13 aralık gibi bekliyoruz, benim de ilk hamileliğim. bakalım neler bekliyor bizi
Ezgikcc gamzetbs çatı muayenesi nasıl geçti acaba zor mu bende 36 yım henüz daha erken daha sonra bakacağım dedi ilk doğumum benimde heyecanlıyım baya sezeryan mı normal mi olduğu belli olmadıgı için daha bi stres oluyor insan
Nilayaldemir gamzetbs 38+5 günlüğüz bizde Salı günü çatı muayenesi yapılacak nasıl geçti çatı muayenesi rahminiz açılsın diye neler yaptınız ?
121Tugcecan_ Annelikmghb 34+4 olduk bel fıtığından dolayı doktor biraz sezeryan taraftarı ama bende normal doğum istiyordum. Bilmiyorum daha önce tecrübe eden var mı 🙏🏼 ilk doğumum Aralık 3 veya 4. Haftasında gelebilir haftaya cumartesi günü biraz daha netleşecek. Ağrılarım gün gün değişiyor bugün yürüyemiyorum ağrıdan Allah hepimize kolaylık versin 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
belkiznisan BT- normal doğum mu sezeryan mi ben de 37+4 um ve aşağıya çok baskı yapiyor kasılma ile birlikte sancimda oluyor sık sık
BT- belkiznisan İkinci gebeliğim sezeryan olucak Benimde çok sancım ve baskı oluyor nstde çıkıyor ama şimdilik gelen giden yok😁
GoncaArslan48 Merhaba yarın 37nci haftamız doluyor aralık 9/a da günümüzü aldık rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🌸❤️