belkiznisan BT- normal doğum mu sezeryan mi ben de 37+4 um ve aşağıya çok baskı yapiyor kasılma ile birlikte sancimda oluyor sık sık
Begleyna esmanurbaz_ ayy siz böyle diyince ben panikledim resmen 🤐 neyse siz sakin kalmaya devam edin duam sizinle inşallah çok kolay pozitif bir doğum olur. 💐Hurma ananas yiyin doğumu kolaylaştırıyor diyorlar birde ılık duş.
esmanurbaz_ Begleyna sakin kalmak gerekiyor çok telaş etmemeye çalısıyorum hurma aldm da 37 haftadan sonra yemenız gerek dıyorlsr ondan şu an tukemıyorum haftaya başlıcam günde 4 5 tane yemeye ve daha çok yürümeye bakalım nasıl olcak süreci merak ediyorum salı günü kontrolden sonra ne olduğu hakkında bilgi veririm
Fundaaaaa Annelikmghb 35+3 olduk bizde 2.500’dü geçen hafta çarşamba günü de gün verecek inşallah artık 🥲
Nilayaldemir Gamzeeadnx 38+5 im bende selamlar 🙏 6 Aralık tahmini doğum tarihim doktorum Salı gel bi ebe görsün seni dedi iyice heyecan sardı siz ebeye muayene oldunuz mu ?
Nilayaldemir esmanurbaz_ 38+5 günlüğüm 6 Aralık doğum tarihi verdi normal doğum istiyorum Salı günü ebe muayene edicekmiş açılmam yoksa perşembeden yatış verip fitille açılma sağlamaya çalışılacak
b-bg 2bebekanne aynı haftadayız benim doktorum 24 aralıktan önce alamam dedi benim bebeğimde iri bebek size neden o kadar erken tarih verdi acaba 37 haftalık mı oluyo o tarihte
Emelsimge-3103 4oglanannesi Ankara’dan yazıyorum siz nereden yazıyorsunuz.2.bebegim benim sizin kaçıncı bebişiniz💕
4oglanannesi Emelsimge-3103 bende kocaelideyim benim 3.dogumum ama 4.oglum olacak nasipse.ilk bebeklerim ikiz…Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bakalım.
eills 35+4 normal doğum istiyorum doktorumun izniyle hurma, pilates, yürüyüşe başladım kilosu da var 3000 gram şuan ve kafası hala kanala girmemiş 2 hafta sonra çatı bakılacak inşallah işe yarar yaptıklarım
Papatya-45 eills bişey sorcam ya kusura bakma benimde dogum aralıkta hastane cıkısına 0.3 aylık zıbın koysam buyuk gelir mi 50 56 cm yazıyor ustunde
eills Papatya-45 yok canım ne kusuru. İçinde kalıcak zaten olabilir. Ben de bir tane 0-3 koydum. Ama diğerleri yenidoğan tabi
Aysun-52 Bizde 35 haftalık olduuuukkk aralığın 7 sinde gün alıcaz 🫠 19 unda doğurmak istiyorum nasipse 🥰 sezeryan doğum
Mrs_Demir Annelikmghb 2 atalıkta kavuşucam 2. Kızıma nasipse son 3 günümüz aynı bedende hayırlısıyla 😊😊