Cihangir09 Annelikmghb 35+3 16 aralığa gün aldık en son 34. Haftada 2720 gramdı ☺️ sağlıkla gelsin tüm bebisler inşallah 🥰
Nebiheirmakcica Asya-asel 35+1 ama artık çok zor herşey😂 15 Aralık ve 1 ocak arası dedi bakalım artık 9 Aralıkta muayeneye çağırdı 🫠
Asya-asel Nebiheirmakcica bende de hamile değilim gibi oldu anlamadim canım 😁 hadi hayırlısı sende Aralık sonuna doğru kucağına almış olursun inşallah 🥹🥰
tugbaerolbozkurt Sedefffff inşallah ya bende normal istiyorum benimde randevum 2 aralıkta bir an önce 2 Aralık randevu günün gelmesini istiyorum
Tugceyildirim61 Annelikmghb 33+ 3 teyim Ocak gibi görünüyor doğumun ama erken doğum riskim var sanki aralıkta gelirmiş gibi kızçem 🥹🐣
Busra16 Merhaba 2. Kızımı doğurucam nasipse 24 aralıkta sezaryen planlıyoruz 35+1 haftalığım önümüzdeki hafta kontrolümüz var heyecanlıyız 🥰
Zey1nep Annelikmghb 37+3 son kontrole gidicem yarın çok heyecanlıyım. Erken gelmeye çalıştı aceleci kızım çok şükür bu haftaya kadar gelebildik 🥰
Ezgikcc gamzetbs çatı muayenesi nasıl geçti acaba zor mu bende 36 yım henüz daha erken daha sonra bakacağım dedi ilk doğumum benimde heyecanlıyım baya sezeryan mı normal mi olduğu belli olmadıgı için daha bi stres oluyor insan
Esma3333 Ezgikcc bu insanlar çatı muayenesiyle ilgili ne çok şey söylüyor anlamıyorum. Hiç korkmayın ben 37+4üm bugün doktorum açılmam var mı diye çatı muaynesi yaptı ve 5 saniye bile sürmedi kasmayın rahat olun
Ezgikcc Esma3333 benide bir sonraki hafta muayene eder mi acaba suan 36 yım bana herhangi bir dogum belirtin olmadıkca bakmayacagım dedi çünkü
Nilayaldemir gamzetbs 38+5 günlüğüz bizde Salı günü çatı muayenesi yapılacak nasıl geçti çatı muayenesi rahminiz açılsın diye neler yaptınız ?
gamzetbs Nilayaldemir benim biraz acıdı açıkçası ama korkulacak bir şey yok. youtube’da normal doğuma yardımcı yogalar yapıyorum bir de her gün yürüyüş. bunlar etkili olmuş mudur bilmiyorum. sizin de istediğiniz gibi olur insallah her şey
Eehhgg Yasmin444 takılma gobegi buyuk olanlarada bisi diyorlar bebegim saglikli cok sukur deyip konuyu kapat her bebek her hamilelik kendi icinde farkli ozel herkesin bedenide farkli
Esma3333 Ezgikcc doktordan doktora değişir ya yapmayadabilir haftaya zaten beni kontrol amaçlı yaptı doğum tarihini de belirlediğimiz için bir şey demedim ben. Nstde sancım çıkmıştı kontrol amaçlı bakıldı
Merveece Sezer2108 yok yok hiç telaş yapmayın bence hatta doktorum 37 de yapalım demişti ben bir hafta daha ertelemek istedim. Doğumu tetikleyebiliyor gibi bir bilgi okumuştum. 38 en azından tetiklese bile cok erken bir süre değil doğum için 😌
Yasko-y Annelikmghb aayy resmen bitti bitiyor hamileliğimiz🥹, benimde 36+3 olacak birazdan. Normal doğum istiyorum daha çatı muayenesi yapılmadı haftaya yapılacak. bekliyoruz bakalım bebişim ne zaman gelmek isterse