Begleyna esmanurbaz_ evet yürümekte çok etkiliyormuş. İnşallah istediğiniz gibi normal sağlıklı kolay bir doğum olur. Bende çok okudum bebek kanala girdikten sonra hemen doğanda var 3 4 hafta daha bekleyende var. Hayırlısıyla gelsinler bakalım. Çatı muayesi oldunuz mu benim yapılmadı daha bende perşeme günü kontrole gideceğim acaba o gün yaparmı diye düşünüyorum ama hiçbirşey söylemedi doktorum yaparız falan diye. Salı günü muayene olduktan sonra haberlerinizi bekliyorum çok merak ettim bundan sonraki süreç nasıl ilerleyecek.bebeğiniz cinsiyeti ne bu arada 😊
esmanurbaz_ Begleyna bebegım erkek bende çatı muayenesi olmadım bence onu nst de sancı çıkınca istiyor benım nst sancım cıkmadıgı için catı muayenesi yapmadı ama ben şu an sancılanıyorum ve salı günü sancı çıkarsa catı muayenesi ister dıye düşünüyorum ve çok korkuyorum çekiniyorum çatı muayenesınden ama rahmımın ve oranın açıldıgını hissediyorum
esmanurbaz_ Begleyna bugn doktor kontrolüne gittm 37 haftalık nstye girdim gram sancı çikmiyor ama ben evde ara ara baya sancılanıyorm kramp giriyor ama nst de tık yok tabı sancı olmayınca da çatı muayenesı de olmado doktorum herseyın yolunda olduğunu ilk gebeliklerde 41 haftaya kadar sürdü günü söyledi bu kdr başka bır sorun yok çok şükür
CeylanAk 10 aralık planlı sezaryen olcak çok heycanlıyım şuan 35+2 yim gebelik şekeri olduğu için doktor riske atmak istemiyor kilosu 10 gün önce 2338 gramdı şuan dahada ağır hissediyorum
Eehhgg Yasmin444 takılma gobegi buyuk olanlarada bisi diyorlar bebegim saglikli cok sukur deyip konuyu kapat her bebek her hamilelik kendi icinde farkli ozel herkesin bedenide farkli
Begleyna esmanurbaz_ ayy siz böyle diyince ben panikledim resmen 🤐 neyse siz sakin kalmaya devam edin duam sizinle inşallah çok kolay pozitif bir doğum olur. 💐Hurma ananas yiyin doğumu kolaylaştırıyor diyorlar birde ılık duş.
Nilayaldemir esmanurbaz_ 38+5 günlüğüm 6 Aralık doğum tarihi verdi normal doğum istiyorum Salı günü ebe muayene edicekmiş açılmam yoksa perşembeden yatış verip fitille açılma sağlamaya çalışılacak
belkiznisan BT- normal doğum mu sezeryan mi ben de 37+4 um ve aşağıya çok baskı yapiyor kasılma ile birlikte sancimda oluyor sık sık
esmanurbaz_ Begleyna sakin kalmak gerekiyor çok telaş etmemeye çalısıyorum hurma aldm da 37 haftadan sonra yemenız gerek dıyorlsr ondan şu an tukemıyorum haftaya başlıcam günde 4 5 tane yemeye ve daha çok yürümeye bakalım nasıl olcak süreci merak ediyorum salı günü kontrolden sonra ne olduğu hakkında bilgi veririm
Fundaaaaa Annelikmghb 35+3 olduk bizde 2.500’dü geçen hafta çarşamba günü de gün verecek inşallah artık 🥲
Nilayaldemir Gamzeeadnx 38+5 im bende selamlar 🙏 6 Aralık tahmini doğum tarihim doktorum Salı gel bi ebe görsün seni dedi iyice heyecan sardı siz ebeye muayene oldunuz mu ?
b-bg 2bebekanne aynı haftadayız benim doktorum 24 aralıktan önce alamam dedi benim bebeğimde iri bebek size neden o kadar erken tarih verdi acaba 37 haftalık mı oluyo o tarihte
Emelsimge-3103 4oglanannesi Ankara’dan yazıyorum siz nereden yazıyorsunuz.2.bebegim benim sizin kaçıncı bebişiniz💕
4oglanannesi Emelsimge-3103 bende kocaelideyim benim 3.dogumum ama 4.oglum olacak nasipse.ilk bebeklerim ikiz…Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bakalım.
eills 35+4 normal doğum istiyorum doktorumun izniyle hurma, pilates, yürüyüşe başladım kilosu da var 3000 gram şuan ve kafası hala kanala girmemiş 2 hafta sonra çatı bakılacak inşallah işe yarar yaptıklarım
Papatya-45 eills bişey sorcam ya kusura bakma benimde dogum aralıkta hastane cıkısına 0.3 aylık zıbın koysam buyuk gelir mi 50 56 cm yazıyor ustunde
eills Papatya-45 yok canım ne kusuru. İçinde kalıcak zaten olabilir. Ben de bir tane 0-3 koydum. Ama diğerleri yenidoğan tabi