isimsizdir son 86 🥰
8 kilo aldım oğluşum olacak Allah’ın izni ile Rabbim hepimizinkini sağ salim afiyetle kucağımıza almayı nasip etsin🤲🏻🤲🏻❤️
Son 99💙Ya Sizin?
Nisa-01 aşkom hiç üzülme bebekte ve sende bir problem yoksa kilo verilir herkesin bünyesi farklı kimisi daha çok ödem tutuyor vs vs. bende 28+4teyiz şuana kadar 14 kilo aldım 😂 ben de gebelik şekeri çıktığı için artık dikkat etmem gerekiyor sen de böyle bir durum yoksa canını hiç sıkma
Detaylı ultrasonda kalp etrafında 1.3 mm sıvı çıktı 5 olursa korkulur dedi yaşayan varmı
isimsizdir günü gününe bile aynı görünüyoruz benimde son 99 😍🌸hazırlık yaptınız mı siz
Son 90🤩 nasip olursa ikinci oğlumuzu bekliyoruz🥰 sağlıkla gelsin bebislerimiz 🤲🏻
Bugün 100 zaman hızlı gidiyor 7 kilo aldım oğlum olucak 🥰
isimsizdir son 47 🐣
isimsizdir uygulamaya göre son 164 gün kaldı .. =)
Aynı gidiyoruz 25+6 dayız şuana kadar 6 kilo aldım kız bebiş bekliyoruz inşallah sağlıcakla gelsin bebişlerimiz 🥰🙏
alyawong00
Yaa ne güzel Rabbim kucağına koysun inşallah sağ salim
- Düzenlendi
isimsizdir 26+1 den selamlar benimde kızım olacak Allahın izniyle. Allah tüm hamişlerin sağlıkla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin. Şuana kadar 3.5 kilo aldım başlarda mide bulantısından 4 kilo vermiştim. Doğum da ultrasonda 3 -4 mart gösteriyor doğum şekline hala karar vermedim şuan hala korku var
isimsizdir son 56 32 haftalık olduk ama sancılarımız çıktı hastanede yatıyoruz ciğer geliştirici felan vurulduk sanırım benim yaramaz kızım çok beklemicek erken gelicek 🥹❣️
minnakpandam2025 çok şükür bir sıkıntımız yok hatta kilo alınca şeker yüklemesi yaptırdım. Onda da bir sıkıntı çıkmadı. Aynen inşallah verilir kilolar 😊
Boncuk15 daha başlamadim 32.haftada hazilicam inşallah
isimsizdir sonrasi gerçekten hızlı geçiyormuş son 13 bizim de 🥹❤️
Merve-dmr 34 de başıma geldi benim de 2 gece hastahanede yattik serum verdiler şuan 38 olduk sanci çıkmıyor gönderiyorlar geri eve ben de durmaz diyodum ama dua edin Allah yardım eder inşallah en hayırlı zamanda gelsin kolaylıkla gelsin bebeğiniz ❤️
Gizem-1009 bir gün var aramızda😊benim de ilk
Oğlum olacak allahın izniyle