Benim de 25+4 son 101 gün. Gerçekten zaman çabuk geçiyormuş 7 kilo aldım. Bebeğim kız ❤️ sağlıkla gelsinler inşallahh
Son 99💙Ya Sizin?
isimsizdir merhaba biz 35+4 olduk son 31 gün kaldı🥰 bebegim erkek normal dogum olucak insallah🤲🏻hamilelik sürecimde 7 kilo aldım 😊
Allah hepimizi bir avazda kurtarsın saglıklı bir şekilde bebeişlerimizi kucagımıza almak nasip etsin heycan korku stres hepsi bir arada en cokta bebegime kavusmanın mutlulugu var içimde 🥰saglıcakla gelsinler 🤲🏻🤲🏻
isimsizdir 49 son Rabbimin izniyle ile kavuşmamıza
Son 23🤍🤍
Son 102
8 kg aldım
Bebeğim kız adida inci 🥰
Neden kaynaklı erken doğum riskiniz ? Sağlıkla gelir inşAllah
isimsizdir 9+1 216😂 biz daha yolun başındayız😂🥹
isimsizdir sağlıkla gelsin inşallah canım ya🙏
isimsizdir son 49 🌸
oğluşumla son 56 🐳
isimsizdir 34 hafta son 42 gün :)))
isimsizdir 27 haftalık 8bucuk kılo aldım
isimsizdir son 95 😊💙 26+3 uygulamaya gore 2 martta görünüyor doğum 😊 2 kilo aldım 💖
Bizim son 100 🥰 hayatım boyunca hiç 55 kilonun üzerine çıkmadım. 53 ile başladığım yola 25+5 de 70 kilo ile devam ediyorum. Ciddi kilo aldım sizler gerçekten benim yanımda kilo almamışsınız. Hatta ilk 3 ayım bulantıdan hiç almamıştım.
isimsizdir uygulamaya göre 24 ama sezaryan olacak son 10 gün🌸cınsıyet kız 36+4 oldum bugüne kadar 8.5 kılo aldım☺️
isimsizdir benimde son 98 aynıyız senle doktor bazı yiyecekleri yasakladı bana kilo almışsın falan filan baya dedi benimde oğlum olcak 😍
Son 5 💙🥲
isimsizdir son 106 🤗
isimsizdir 💖son 105 💖kızımız olucak inşallah 🧜♀️uygulamaya göre Martin 12si doğum gösteriyor ⏳sağlıkla gelsin bütün bebişler🦋