Dilaraklnc3 22pera 19+5 30 bin demişlerdi bu sene fiyatı normal doğum olurs ekstra 6 bin belden iğneye alıyormuş 🙂↕️
22pera Dilaraklnc3 oyyy maşallah 🧿 bizde 31+5 bizede en sin 30 demişti doktorum ama Ocak ayinda degisiklik olabilir demişti de artık ne kadar olur 🤭
22pera Dilaraklnc3 Dilaraklnc3 amin canım amin sende hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah 💕🤲🏻 biz çok memnunuz doktorumuzdan çokta seviyoruz çok ilgili 🧿
Dilaraklnc3 kubraa9 eray memeçe gidiyorum memnunum ilgili iyi bi doktor sabırla anlatır dinler cevaplar hep 🙏
kubraa9 Dilaraklnc3 Ya Burcu hoca da çok ilgili ama onda da çok sıra bekliyoruz hasta popülasyonu çok fazla ve muayene biraz hızlı oluyor o konuda biraz sitemliyim, bir de hastane eski universal biraz eski olduğu için hiç özelmiş hissi vermiyor bana 😅
MinikBrokoli Mervesare0 balcalının özel kısmı , eşim in arkadaşı iki gün önce doğum yapmışlar onlarda önerdi bende gideceğim bakalım
Mervesare0 Dilektaytemur diğer hastanelere göre fiyatları cok daha iyiymiş doktorunuz kim peki memnun musunuz
Bebisko01- Anneyimmmben medline ilay hanım takipliyim muayene 2300₺, doğum ücreti de 35.000 (ama buna sadece dogum dahil oda süsleme foto çekimi vs ayrı ücrrtlendiriliyor ve malesef kuaför hizmeti vs yok :( )
Ftmasanli Anneyimmmben Algomed Ayten hanıma gittim kadın doğumda muayene ücreti 900 TL 14 kasımda gittim ilk doğumu Eda hanımda yapmıştım oda raporlu diye Ayten hanıma gittim memnun kaldım şuanki normal doğum ücreti 18bin diye biliyorum bu hsfta yine gidicem