Esracim01 bende hicran hanıma takipliydim hicran hanım doğumuma katılamadı maalesef tatile gitti onun yerine filiz hanım girdi normal doğum yaptım zaten doktoru ebeler çocuğun kafasını görünce çağırıyor yani filiz hanım son 5 dk geldi ve çocuğumun sol kolu takıldı sinir damarları zedelendi doğduğunda sol kolu sıfır hareketti fizik tedaviye ve bu konuda en iyi doktorlara götürdüm Ankara’ya götürdüm çok şükür şuan hareket ettiriyor fakat hala tam işlevli değil 😔 ebelere gelince 40 yıllık çok tecrübeli dedikleri ebe beni azarlamaktan ve strese sokmaktan başka hiçbir işe yaramadı çok sancım olmasına rağmen suni sancı vermişti bağıramuyordjm bile bağırma yatağı tutma ıkınmayı bilmiyor musun çocuğun ölsün mü gibi saçma sapan konuşmalar yapıyordu normal doğum yapacaklar doktor kadar ebede aşırı önemli. Ortadoğu’nun imkanlarına gelince eski bir hastane açılmam olsun diye yürüyüş yapmak istedim serumu taktıkları tekerlekli şeyler oluyor ya ondan istedim paslanmış birşey geldi tekerlekler dönmüyordu yürüyemedim başka olmadığını hepsinin bu şekilde olduğunu söylediler kurbanlık gibi yatağa bağlı doğumumu bekledim ebe çok sıklıkla gelip elini koyup açıklığı kontrol ediyor eliyle bişeyleri çeviriyordu çok canımı yakıyordu