motherlion01 Anneyimmmben ilk çocuğumda Güzelyalı hastanesinde Önder başeğmeze gitmiştim 9 ay çok memnun kaldım ama doğumda tatildeydi nöbetçi bayram bukan doğumuma girdi sıkıntılı bir doğumum olmasına rağmen Önder bey aynı hastanede yanıma dahi çıkmadı bende gıcık aldım şimdi ona gitmiyorum. Özel klinikte Erdal Candana gidiyorum muhteşem bir doktor keşke ilk oğlumda keşfetseydim 2200 muayene ücreti Güzelyalı Acıbadem anlaşmalı ben Güzelyalıda doğum yapacağım 39 bin ücreti.
MinikBrokoli Emelnurcakit buradaki arkadaşlardan gördüm, sonra çevreme bakınca gidende varmış, bende düşünüyorum biraz uzak ama olsun
Yolcu_26 Dilektaytemur altın Koza hastanesi ile ilgili hiç iyi şeyler duymadım bide 900 lira muayene ücreti hiç hak etmiyor o parayı oraya vereceğime prof a giderim daha iyi
Yolcu_26 MinikBrokoli ortadogu hastanesine sakın gitmeyin hele Filiz kavi seçen bebeğim o doktorun ihmalligi yüzünden öldü
Emelnurcakit Yolcu_26 bende gidiyorum çok memnunum doğuma da balcalıda Mete beyde yapacağım bu gittiğimde fiyat alacağım bakalım
Yolcu_26 Mfh001 bende oğlumu kayıp ettik hatta o hastanede bi bi skandal olduğunu düşünüyorum sizde mi ortadogu ya gittiniz Filiz kavi seçen bebeğim onun yüzünden öldü
Yolcu_26 Emelnurcakit hoca fiyat vermiyor ben sekreterle vezneye sordum ameliyattan sonra fiş kesiliyor vezneye gönderiliyor muş orda ne çıkarsa ameliyat nasıl geçer se dedi sekreter
Yolcu_26 Emelnurcakit kaç haftaliksınız ilk doğum mu ben bundan önce ki oğlumu selim hocaya gitmiş tim oda çok iyiydi şimdi hasta bakmiyor
Badehandekuzey Anneyimmmben ben Medical park hastanesine gidiyorum 1100 muayene ücreti bu sene doğum yapmış orda bi yakınım 30 bin civari dedi. Ama benimki yılbaşından sonra olacak zam gelecek muhtemelen
Mfh001 Yolcu_26 elimize birşey geçeceğini sanmıyorum maalesef diğer bölümleri de kötü zaten ama inanın onlarla uğraşacağım vakti çocuğumla uğraşırım hastaneye de doktora da kötü yorum yaptım ama yayınlanmadı yorumum silindi demekki okuduğumuz yorumlarda çok gerçekçi değil maalesef kötü yorumlar yayınlanmıyor
Leylagny Medical Park adana cazip kocabagli ya gidiyorum eşimin iş yerinin anlaşması olduğu için muayene ücreti bin lira doğum da 35 bin içinde foto çekimi oda süsleme dahilmis bir arkadaşım sordu bnde gidince tekrar sorucam