Mervesare0 Dilektaytemur diğer hastanelere göre fiyatları cok daha iyiymiş doktorunuz kim peki memnun musunuz
Yolcu_26 Dilektaytemur altın Koza hastanesi ile ilgili hiç iyi şeyler duymadım bide 900 lira muayene ücreti hiç hak etmiyor o parayı oraya vereceğime prof a giderim daha iyi
MinikBrokoli Yarı özel yarı devlet keşfettim oraya gitmeyi düşünüyorum.. çünkü Ortadoğu hastanesi 1750₺ muayene doğum Allah bilir kaçtır. Daha 7 ayım var bazı şeyler insanın içine sinmeli
Mfh001 MinikBrokoli Ortadoğu’dan bence koşarak kaçın zaten ilk doğumumu orda gerçekleştirmiştim hiç ama hiç memnun kalmadım
Yolcu_26 MinikBrokoli ortadogu hastanesine sakın gitmeyin hele Filiz kavi seçen bebeğim o doktorun ihmalligi yüzünden öldü
Dilaraklnc3 22pera 19+5 30 bin demişlerdi bu sene fiyatı normal doğum olurs ekstra 6 bin belden iğneye alıyormuş 🙂↕️
22pera Dilaraklnc3 oyyy maşallah 🧿 bizde 31+5 bizede en sin 30 demişti doktorum ama Ocak ayinda degisiklik olabilir demişti de artık ne kadar olur 🤭
22pera Dilaraklnc3 Dilaraklnc3 amin canım amin sende hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah 💕🤲🏻 biz çok memnunuz doktorumuzdan çokta seviyoruz çok ilgili 🧿
Dilaraklnc3 kubraa9 eray memeçe gidiyorum memnunum ilgili iyi bi doktor sabırla anlatır dinler cevaplar hep 🙏
kubraa9 Dilaraklnc3 Ya Burcu hoca da çok ilgili ama onda da çok sıra bekliyoruz hasta popülasyonu çok fazla ve muayene biraz hızlı oluyor o konuda biraz sitemliyim, bir de hastane eski universal biraz eski olduğu için hiç özelmiş hissi vermiyor bana 😅