Asi_07 Nurpoyrz bizim de yarın görüş günümüz inşallah 1 ay önce 900 gramdı 30 haftalığız şuan bakalım ne kadar olmuş inşallah hepimiz güzel hayırlı haberler alırız🌸
Seda13 Nurpoyrz biz 🙋🏼♀️ detaylı ultrasona gireceğiz sabah ♥️ 21+6 olduk hareketleri acıtmaya başladı artık çok hareketli nasıl kız bu bilmiyorum 😂
Seyuba Asi_07 ay haftasına kilosuna kadar aynıyız bizim de 26 da 900 gramdı dün 30 olduk yarın görüş var merak ediyorum kilosunu 🙈♥️
Nurpoyrz Seda13 Benim oğlumda çok hareketli ama acıma hissi hiç yaşamadım hareketlerinde🤗Umarım herşey yolunda çıkar detaylıda
Seda13 Nurpoyrz sezaryen dikişimin olduğu yere bazen vuruyormu dayanıyormu napıyorsa o zaman acıyor hafifçe 😂
Seda13 Nurpoyrz bak şuan tamda oraya vuruyor uyutmuyor 🤭 ilk kızımda böyleydi böyle artık neresiydi bilmiyorum dizimi dirseğimi bi dayardı sipsivri belli olurdu karnımda bide bastırıp sürterdi o zamanda canım acırdı 😂 benimkiler kuduruk galiba biraz
Tictack Bizimde yarın görüş günü 39+3 olacagiz lütfen mesajımı okuyanlar dua etsin saglıklı sekilde dogumum kendi başlasın istiyorum😔❤️
Hayalimilay Tictack Göğüs ucunu uyar canım,masaj yap iki göğsüne de.Gebe okulundaki ebe söylemişti doğumu başlatıyor diye.Bir de ilişkiye girmek…
Nurpoyrz Seda13 Şuan benimde öyle karnım sivrilip duruyor ya dizi ya dirseği :) uyumak imkansız zorla uyuya kalıyorum son zamanlarda hareket kısıtlanır diyorlar ama benim oğlum sağ olsun 😅
Seda13 Nurpoyrz yok yok benimde hiç hareket kısıtlanmadı içerisi geniş sanırım ordan oraya geçiyorlar 🤭