Hayalimilay Tictack Göğüs ucunu uyar canım,masaj yap iki göğsüne de.Gebe okulundaki ebe söylemişti doğumu başlatıyor diye.Bir de ilişkiye girmek…
Tictack Hayalimilay yapiyorum gün içinde aslında ilişkide var 2 günde bir falan hurma yiyorum günde 30 dk yürüyorum ama bebisim kanalda bile değil🥹
Hayalimilay Tictack Allah yardımcınız olsun.İnşallah en kısa sürede kanala girer ve kendi sancınızla bir avazda yaparsınız doğumunuzu🙏🏻
Aleyna_Yilmaz Gokturkmom_ Cinsiyetimiz henüz belli değil maalesef . Umarım yarın öğrenirim totosunu dönmezse 😄 Sizin erkek demi 💙
Aleyna_Yilmaz Gokturkmom_ Darısı başımıza inşallah bizde öğreniriz yoksa bu gidişle doğuma nasip olucak heralde öğrenmek 😂
Rabiamina Gokturkmom_ bende 33 haftalık oldum artık geceleri ne kendi uyuyor ne beni uyutuyor. Bu hafta beni de nstye alır galiba
Rabiamina Gokturkmom_ evet bir de bu hafta baş ağrısı eşlik ediyor. Tansiyonum bir kere yükseldi daha olmadı ama onun için de ne yapar bilemiyorum
Gokturkmom_ Rabiamina Tansiyon yüzünden başınız ağrıyor yüksek ihtimalle ,tansiyon takibi yapmanızı isteyebilir doktorunuz