Seda13 Nurpoyrz sezaryen dikişimin olduğu yere bazen vuruyormu dayanıyormu napıyorsa o zaman acıyor hafifçe 😂
Seda13 Nurpoyrz bak şuan tamda oraya vuruyor uyutmuyor 🤭 ilk kızımda böyleydi böyle artık neresiydi bilmiyorum dizimi dirseğimi bi dayardı sipsivri belli olurdu karnımda bide bastırıp sürterdi o zamanda canım acırdı 😂 benimkiler kuduruk galiba biraz
Tictack Bizimde yarın görüş günü 39+3 olacagiz lütfen mesajımı okuyanlar dua etsin saglıklı sekilde dogumum kendi başlasın istiyorum😔❤️
Hayalimilay Tictack Göğüs ucunu uyar canım,masaj yap iki göğsüne de.Gebe okulundaki ebe söylemişti doğumu başlatıyor diye.Bir de ilişkiye girmek…
Nurpoyrz Seda13 Şuan benimde öyle karnım sivrilip duruyor ya dizi ya dirseği :) uyumak imkansız zorla uyuya kalıyorum son zamanlarda hareket kısıtlanır diyorlar ama benim oğlum sağ olsun 😅
Seda13 Nurpoyrz yok yok benimde hiç hareket kısıtlanmadı içerisi geniş sanırım ordan oraya geçiyorlar 🤭
Tictack Hayalimilay yapiyorum gün içinde aslında ilişkide var 2 günde bir falan hurma yiyorum günde 30 dk yürüyorum ama bebisim kanalda bile değil🥹
Hayalimilay Tictack Allah yardımcınız olsun.İnşallah en kısa sürede kanala girer ve kendi sancınızla bir avazda yaparsınız doğumunuzu🙏🏻
Aleyna_Yilmaz Nurpoyrz Cinsiyetimiz henüz belli değil maalesef . Umarım yarın öğrenirim totosunu dönmezse 😄 Sizin erkek demi 💙