Asi_07 Nurpoyrz bizim de yarın görüş günümüz inşallah 1 ay önce 900 gramdı 30 haftalığız şuan bakalım ne kadar olmuş inşallah hepimiz güzel hayırlı haberler alırız🌸
AnayimBenAna_ Nurpoyrz biz 🙋🏼♀️ detaylı ultrasona gireceğiz sabah ♥️ 21+6 olduk hareketleri acıtmaya başladı artık çok hareketli nasıl kız bu bilmiyorum 😂
Seyuba Asi_07 ay haftasına kilosuna kadar aynıyız bizim de 26 da 900 gramdı dün 30 olduk yarın görüş var merak ediyorum kilosunu 🙈♥️
Nurpoyrz AnayimBenAna_ Benim oğlumda çok hareketli ama acıma hissi hiç yaşamadım hareketlerinde🤗Umarım herşey yolunda çıkar detaylıda
AnayimBenAna_ Nurpoyrz sezaryen dikişimin olduğu yere bazen vuruyormu dayanıyormu napıyorsa o zaman acıyor hafifçe 😂
AnayimBenAna_ Nurpoyrz bak şuan tamda oraya vuruyor uyutmuyor 🤭 ilk kızımda böyleydi böyle artık neresiydi bilmiyorum dizimi dirseğimi bi dayardı sipsivri belli olurdu karnımda bide bastırıp sürterdi o zamanda canım acırdı 😂 benimkiler kuduruk galiba biraz
Tictack Bizimde yarın görüş günü 39+3 olacagiz lütfen mesajımı okuyanlar dua etsin saglıklı sekilde dogumum kendi başlasın istiyorum😔❤️
Hayalimilay Tictack Göğüs ucunu uyar canım,masaj yap iki göğsüne de.Gebe okulundaki ebe söylemişti doğumu başlatıyor diye.Bir de ilişkiye girmek…
Nurpoyrz AnayimBenAna_ Şuan benimde öyle karnım sivrilip duruyor ya dizi ya dirseği :) uyumak imkansız zorla uyuya kalıyorum son zamanlarda hareket kısıtlanır diyorlar ama benim oğlum sağ olsun 😅
AnayimBenAna_ Nurpoyrz yok yok benimde hiç hareket kısıtlanmadı içerisi geniş sanırım ordan oraya geçiyorlar 🤭
AnayimBenAna_ Nurpoyrz benim karnım büyüdü bayağı ya çokta kilo alıyorum ilk kızımda 20 kilo almıştım