TugbaSerhat 40 haftalik 😊
Doguramayanlar burda mi sohbet edelim 😇 👶
Nrm al benden de o kadar hiç bir belirti yok 😁
Hafizeipek heyecan yaptırıyorlar son fıss :-) bu erken gelenler nasıl geliyorlar acaba :-)
sonsuzmasalim maşallah hayırlısıyla bi dogursaydik😂
sonsuzmasalim açıklık mı vardı ? Yoksa haftanın dolduğu için mi suni sancı verdiler?
TugbaSerhat duşa girmekten çürüdüm 😁🤦🏻♀️
TugbaSerhat fitil var diyorlar sancı için doğru mu yeni duydum
Nrm ahahahah valla bnde kendi sancim gelsin diye evde yapmadığım iş kalmadı 😂
Nrm hahha benim de derilerim eskidi ,saçlarım isyan ediyor,İski bana çalışıyor :-)
TugbaSerhat 😂😂😂shahahh
Nrm onu bnde duydum hatta bir arkadaşıma vermişler doğumu öyle yaptı
Yemek yedim hareket te hissetmiyorum şu an kafayı yicem 39 + 3 de . 40 ı nasıl beklicem ki 40 olsa iyi ne zaman gelecek
TugbaSerhat bintanıdıga da vermişler açılması olmuş birkaç saat sonra uyarı veriyormuymus ne
Nrm amin canm :-)
40+1olduk ama tik yok kızımda sancılar arada geliyor diyorum bugün dogurucam 1 saat sonra gidiyor artık sancim var deyip sevinemiyorum😶 sinirlerim bozuluyo herkes gözümü gozluyo doguruyum diye ama bende tik yok bugün doktor kontrolüm vardı herşey gayet iyi 41e kadar yolu var dedi anlik bi sınır boşalması yaşadım doğuramıyorum diye ağlayarak çıktım doktorun odasından artık gelsin kuzularımız 👶😔😔
Nrm bende😁
Hafizeipek artık girip girip doğurdun mu diye bakar oldum 😂
TugbaSerhat 38+2 yiz belim ve karnım kasiklarim ağrıyor ama çözemedim ne agrisi geceden beri dusa falan girdim geçmedi.nisan su falan da yok bekliyorum bakalım zaten yarın kontrolüm var inşallah dogurrum 😂
TugbaSerhat 39.2😁