Yemek yedim hareket te hissetmiyorum şu an kafayı yicem 39 + 3 de . 40 ı nasıl beklicem ki 40 olsa iyi ne zaman gelecek
TugbaSerhat bintanıdıga da vermişler açılması olmuş birkaç saat sonra uyarı veriyormuymus ne
40+1olduk ama tik yok kızımda sancılar arada geliyor diyorum bugün dogurucam 1 saat sonra gidiyor artık sancim var deyip sevinemiyorum😶 sinirlerim bozuluyo herkes gözümü gozluyo doguruyum diye ama bende tik yok bugün doktor kontrolüm vardı herşey gayet iyi 41e kadar yolu var dedi anlik bi sınır boşalması yaşadım doğuramıyorum diye ağlayarak çıktım doktorun odasından artık gelsin kuzularımız 👶😔😔
    sonsuzmasalim sancı verdiler mi ne zaman başladılar ne durumdasın bebeğin doğunca cok güzel oluyor 🤱🏼
      Fbd 3,5 saat önce hap verdiler. yarim saat sonra yine verecekler bi tane😅 yani her 4 saatte bir. ebem 3-4 hap sonra etkisini göstermeye baslar dedi bakalim hayirlisi🙈💙
      • Fbd bunu beğendi.
      TugbaSerhat bnmde 39+4 özel hastanede kafası büyük normal olmaz Sezaryen yapalım dediler bugün devlet minyon dedi dogurabilirsin dedi Bn şok 😱 ben kararsız 🤷‍♀️ oturdum bekliyorum