TugbaSerhat bintanıdıga da vermişler açılması olmuş birkaç saat sonra uyarı veriyormuymus ne
Doguramayanlar burda mi sohbet edelim 😇 👶
Nrm amin canm :-)
40+1olduk ama tik yok kızımda sancılar arada geliyor diyorum bugün dogurucam 1 saat sonra gidiyor artık sancim var deyip sevinemiyorum😶 sinirlerim bozuluyo herkes gözümü gozluyo doguruyum diye ama bende tik yok bugün doktor kontrolüm vardı herşey gayet iyi 41e kadar yolu var dedi anlik bi sınır boşalması yaşadım doğuramıyorum diye ağlayarak çıktım doktorun odasından artık gelsin kuzularımız 👶😔😔
Nrm bende😁
Hafizeipek artık girip girip doğurdun mu diye bakar oldum 😂
TugbaSerhat 38+2 yiz belim ve karnım kasiklarim ağrıyor ama çözemedim ne agrisi geceden beri dusa falan girdim geçmedi.nisan su falan da yok bekliyorum bakalım zaten yarın kontrolüm var inşallah dogurrum 😂
TugbaSerhat 39.2😁
TugbaSerhat 39+1 nerdesin aşkım ? 😂
TugbaSerhat aynen canim 😅
Elifcik34 hayir bebegin kilosu fazla diye verdiler. kilosu 4100g geldi 😊
sonsuzmasalim canım bi avazda kurtul inşallah
Fbd insallah canim Allah razi olsun💙
sonsuzmasalim sancı verdiler mi ne zaman başladılar ne durumdasın bebeğin doğunca cok güzel oluyor 🤱🏼
Elifcik34 onlar da birden geliyo 😆
Evremanne yok doğurmadım 😆
Gamze_yavrukus zamanı var demekki bebişinin gelmesinin öyle düşün 😌😇🙏🙏canım benim üzme kendini son şeyler artık 🥰
Fbd 3,5 saat önce hap verdiler. yarim saat sonra yine verecekler bi tane😅 yani her 4 saatte bir. ebem 3-4 hap sonra etkisini göstermeye baslar dedi bakalim hayirlisi🙈💙
TugbaSerhat bnmde 39+4 özel hastanede kafası büyük normal olmaz Sezaryen yapalım dediler bugün devlet minyon dedi dogurabilirsin dedi Bn şok 😱 ben kararsız 🤷♀️ oturdum bekliyorum
sonsuzmasalim maşallah canm iyi Bakmışsın bebişe :-)