ebrarsamet_ LadyVERA doğal el yapımı var biri daha yazmış sürücem mutlaka uyumasına yakın teşekkür ederim 🥰
azracan20 ebrarsamet_ 2 güne kapanır yarası canım ben de her iki oğlumun aynı parmak üstelik kestim baya kanamıştı ilk çocukta pansuman yaptım hatta 🤣 ikincide açık bıraktım hemen kapansın diye
azracan20 ebrarsamet_ tabi ki hava alınca daha çabuk kurur hatta batikon sürdüysen artık sürme ıslak yara hiçbir zaman çabuk kurumaz iyileşmez ben 2 günde yaranın kabuk attığını gördüm. Çok geçmiş olsun canım
_Mother_ ebrarsamet_ geçer geçer korkma bebeklerin vücudu taze hemen yenileniyor ama işte insan o hissiyatı acıyı unutamıyor
ebrarsamet_ azracan20 çok teşekkür ederim batikon bidaha sürmedim elinide kapatmadım dediğin gibi kendi halinde, toparlanmaya başlamış gibi geldi
_Mother_ ebrarsamet_ anne yüreği canım normal diyorum yaa 4 yıl oldu hayla aklıma gelince içim cız ediyor size de çok geçmiş olsun
zeyds_mom ebrarsamet_ kendi kendine gececek uzerini kapatma fazla kurusun biseyler surmene gerek yok. Cildi kendi kendini yenileyecek zamanda cabuk iyilesiyor. Bebek Tirnak torpusu kullanin en iyi ben o zamanlarda bi kac aya kadar tirnak torpusuyle yaptim.
Durunun_kardesi Canım anne sütünü damlat bir iki damla geçer Allah’ımın izniyle bişe olmaz annesi hangimizin başına gelmedi sanki 🥰 Allah beter şeyler göstermesin hiç bir yavrumuza 🤲🤲🤲🤲
ebrarsamet_ Durunun_kardesi teşekkür ederim dün gece geldi aklıma damlattım bugün daha iyi çok şükür🥹🩵
Nazo77 ebrarsamet_ tırnak törpüsü alsanız biraz biraz büyüğene kadar böyle bir sorunda olmaz ben direkt onu aldım.