LadyVERA ebrarsamet_ doğal kantaron yağı varsa sürebilirsiniz. Benimde eşim çok az kanattı ilk kesişinde kendi yaptığım kantarondan sürdüm acısını aldı hemen. İğne yerlerinede sürüyorum ben biraz bekleyip. Ama dediğim gibi doğal olacak.
ebrarsamet_ LadyVERA doğal el yapımı var biri daha yazmış sürücem mutlaka uyumasına yakın teşekkür ederim 🥰
azracan20 ebrarsamet_ 2 güne kapanır yarası canım ben de her iki oğlumun aynı parmak üstelik kestim baya kanamıştı ilk çocukta pansuman yaptım hatta 🤣 ikincide açık bıraktım hemen kapansın diye
azracan20 ebrarsamet_ tabi ki hava alınca daha çabuk kurur hatta batikon sürdüysen artık sürme ıslak yara hiçbir zaman çabuk kurumaz iyileşmez ben 2 günde yaranın kabuk attığını gördüm. Çok geçmiş olsun canım
_Mother_ ebrarsamet_ geçer geçer korkma bebeklerin vücudu taze hemen yenileniyor ama işte insan o hissiyatı acıyı unutamıyor
ebrarsamet_ azracan20 çok teşekkür ederim batikon bidaha sürmedim elinide kapatmadım dediğin gibi kendi halinde, toparlanmaya başlamış gibi geldi
_Mother_ ebrarsamet_ anne yüreği canım normal diyorum yaa 4 yıl oldu hayla aklıma gelince içim cız ediyor size de çok geçmiş olsun
zeyds_mom ebrarsamet_ kendi kendine gececek uzerini kapatma fazla kurusun biseyler surmene gerek yok. Cildi kendi kendini yenileyecek zamanda cabuk iyilesiyor. Bebek Tirnak torpusu kullanin en iyi ben o zamanlarda bi kac aya kadar tirnak torpusuyle yaptim.
Durunun_kardesi Canım anne sütünü damlat bir iki damla geçer Allah’ımın izniyle bişe olmaz annesi hangimizin başına gelmedi sanki 🥰 Allah beter şeyler göstermesin hiç bir yavrumuza 🤲🤲🤲🤲
ebrarsamet_ Durunun_kardesi teşekkür ederim dün gece geldi aklıma damlattım bugün daha iyi çok şükür🥹🩵