_Mother_ ebrarsamet_ anne yüreği canım normal diyorum yaa 4 yıl oldu hayla aklıma gelince içim cız ediyor size de çok geçmiş olsun
Durunun_kardesi Canım anne sütünü damlat bir iki damla geçer Allah’ımın izniyle bişe olmaz annesi hangimizin başına gelmedi sanki 🥰 Allah beter şeyler göstermesin hiç bir yavrumuza 🤲🤲🤲🤲
ebrarsamet_ Durunun_kardesi teşekkür ederim dün gece geldi aklıma damlattım bugün daha iyi çok şükür🥹🩵
Nazo77 ebrarsamet_ tırnak törpüsü alsanız biraz biraz büyüğene kadar böyle bir sorunda olmaz ben direkt onu aldım.
Mrvsmt2502 ebrarsamet_ her anne 1 kere yaşıyor sanırım bunu 🙄 bende yapmıştım birz kanadı batikon sürüp kapattım 2 güne geçmişti ama hala tırnaklarını kesemem törpü ile kısaltıyorum
ebrarsamet_ Mrvsmt2502 batikon fayda etti bizdede birde sütümden damlattım, bende törpü alıcam makasa bidaha cesaret edemem🙁
Annecik02 ebrarsamet_ küçük bir şekilde yara bandı kesin azicik sıkı olacak şekilde bantlayin acısı geçer en azından.. benim öğretmenim de tırnak yerdi etini koparirdi acıyor diye bantlardi bütün parmak uçları bantlı gezerdi resmen..acıyı hissetmez hafif sıktirarak bantlarsan
ebrarsamet_ Annecik02 açık kalınca daha çabuk iyileşir dediler diye bantlamadım kabuk tutmaya başlıyor sanki bügün, acıdığı için mi bilmiyorum elinide ağzına hiç götürmedi dünden beri
cereNehir_02 ebrarsamet_ canım benimde olmuştu sen bişey yapamazsın kendi geçer ama trendyolda bebekler için makine var törpü onu al
M-Urass_Mom ebrarsamet_ Batikonla pansuman yapın sadece. Geçmesini beklemekten başka çare yok ne yazık ki. Makas kullanmanızı öneririm