Eliif95 Ebbruc 1-2 saat önce ana sayfada en saçma nelere ağladınız gibi bi post vardı o kadar farklı ve gereksiz şeye ağlayan olmuş ki. Buradaki herkes saçma sapan bir şeye ağlamıştır eminim ya da modu düşmüştür 2-3 gün çok normal. Bir komedi filmi falan izle ya da hareketli şarkılar falan açsan belki iyi gelir☺️
emel16 Eliif95 aynen :) tamamen hamilelikten ebruşum bugün bende öyleyim hatta o kadar mutsuz modsuz uyandım ki eşim diyo ki noldu dedim bilmem çok mutsuzum:) hala da keyfim tok kalkasım yok uykum var :) ben kızımın hamileliğinde genellikle böyleydim bunda gene çok olmadı:) sürekli evde off çok mutsuzum diyip gezerdim eşim çok takılırdı bana , bazen ağzımı açmadan ben daha k başlardı çok mutsuzum demeye bana takılıyordu:):) @Ebbruc
Ebbruc emel16 ben dünden beri böyleyim ya , çözemedim de nedenini 🥲 normalde de evde hep yalnızım hatta çok severim yalnız olmayı da ama annem gidince heralde içim buruk oldu ona üzüldüm bide doğum yaklaştıkça da korkular, endişeler başlıyo 😬
Eliif95 emel16 ay biz pek evdende çıkmıyoruz bunları daha sık yaşıyoruz birde neyse az kaldı kızlar bebişleri arabaya koyup gezince bunları hatırlamıcaz bile 💃🏻 @Ebbruc
Ebbruc Denizpak temizlik yapsam geçer onu da yapasım yok 😂 dünden beri sadece havlu, çarşaf falan yıkadım bide bulaşık yerleştirdim o kadar onu bile yapasım yok anla halimi 😂😂
Hka_hilal Bddddd yok daha konuşmadık 11 Kasım’da kontrolüm var o zaman artık gün bekirleriz diye düşünüyorum. Sezaryen istiyorum ben dikişi uyuşukken alıyorlarmış. Ama yine de sorarım. Beni doğum stresi sarmadı da benim stresim zaman çabucak geçse de sağ salim kavuşsak diye 🥰
Bddddd Hka_hilal normal doğum daha kolay yaparsın diye doktorum ısrarla normal yapalım diyor bana da ama doğum korkusu ve stresi de var sen de o yüzden sezeryan istiyorsun canim
Ebbruc Hka_hilal eşim gitti şimdi bi kahve yapar bi kitap alır uzanırım 😘😘 sen nasılsın kuzum akıntın ne durumda
Hka_hilal Ebbruc akıntım çok yok kuzum az hafif zaten akıntım çok yoktu ama işte mantar dedi doktor bu akşam bi zalain fitil kullanırım. Çok şükür iyiyim banim de arada modum düşüyor arada kendime geliyorum öyle düşe kalka gidiyoruz 😅
Ebbruc Hka_hilal derdimiz bitse modumuz da düzelir aslında da işte buna da şükür diyelim 😂 şimdi haftalık göbüş fotoğrafı falan çektim biraz modum yükseldi oğlum büyümüş baya 🥰🧿
Hka_hilal Ebbruc büyümüştür tabi 🥰🥰🥹🥹 ben onu yapamadım ya doğacak artık bi şey kalmadı bu saatten sonra da artık yapmamayayım
Ebbruc Denizpak miss gibi kahve yapardım içerdik 🥰 şimdi yaptım kendime kitabımı da aldım zaman geçireyim bakalım
Hka_hilal Denizpak ya hem de nasıl şimdi tam eşime dedim ya şu 3 4 hafta su gibi geçse de bir an önce kavuşsak çok heyecanlıyım dedim 😅
Ebbruc Hka_hilal çek çek çok güzel oldu 🥰 çarşaf kırışık olmasa daha iyiydi ama uğraşamadım onla 😂 elbiseyi giyerken bile felç oldum karnımın ağırlığından 😂
Hka_hilal Ebbruc çarsafı hiç görmemiştim sen söylemeseydin 😅 aşkım ben kendim hiç kıyafet giyemiyorum ki destek oluyor eşim eğilip giyemiyorum ben de 😂😂