dabaxy Huzurluve şekerim yok ama dikkat etmem gerekiyor tabii azıcık tadını değiştirse yeter bana ya 🥲
Huzurluve dabaxy muzla deneyin bakalım nasıl olucak Ben sade seklini de çok severek içiyorum, genelde yogrutla arası iyi olmayanlar çok zorlanıyor kefirde
Ebbruc Denizpak anlatacakta bişey yok ki böyle gereksiz bi duygusallık, bi bitkinlik var üstümde çözemedim. Hoşuma da gitmiyo bu halim ama kendimde enerji de bulamıyorum bişey yapacak hiç 🥲 geçer herhalde ya ❤️
Denizpak Ebbruc yok eğer olursa da dinleriz anlamında dedim kuzu Bazi günler oluyor yanlız olmamız da çok etkiliyor yanında biri olsa böyle hissetmezsin Allah’ım gönlüne ferahlık versin yarın Pazar eşinle bir parka çıkın biraz oturun hava alın az iyi gelir 15 dkka bile olsa 😘
Denizpak dabaxy yaa çok teşekkür ederim arkadaşım hepimizin kucağının dolu olacağı bir yıl olsun inşallah, 🥰
Ebbruc Denizpak kayınvalidem yoğurt yaptıydı da bişeyin kokusu mu ne geçmiş , ziyan oldu yoğurt 😏 kefiri de aldırdım daha kapağını bile açmadım bugün deneyeyim olmadı içmeyi 😂 Hiç bişey almak istemediğim bi dönemdeyim bende kendime şaşırıyorum 😂😂
Denizpak Ebbruc küçük çaplı depresyon normal kuzu böyle hissetmen geçer sonra kaldığın yerden devam edersin alışverişlere 🥰
Ebbruc Denizpak çalışıyo kuzum o pazarları bide yarın sayım var baya geç gelecek eve, bide dedim ya asansör yok 3 kat inip çıkmak aşırı yoruyo beni. Olmadı bi film falan izlerim kahve yapıp ya da kitap falan okurum toparlarım modumu ❤️
Eliif95 Ebbruc 1-2 saat önce ana sayfada en saçma nelere ağladınız gibi bi post vardı o kadar farklı ve gereksiz şeye ağlayan olmuş ki. Buradaki herkes saçma sapan bir şeye ağlamıştır eminim ya da modu düşmüştür 2-3 gün çok normal. Bir komedi filmi falan izle ya da hareketli şarkılar falan açsan belki iyi gelir☺️
Ebbruc Denizpak temizlik yapsam geçer onu da yapasım yok 😂 dünden beri sadece havlu, çarşaf falan yıkadım bide bulaşık yerleştirdim o kadar onu bile yapasım yok anla halimi 😂😂
emel16 Eliif95 aynen :) tamamen hamilelikten ebruşum bugün bende öyleyim hatta o kadar mutsuz modsuz uyandım ki eşim diyo ki noldu dedim bilmem çok mutsuzum:) hala da keyfim tok kalkasım yok uykum var :) ben kızımın hamileliğinde genellikle böyleydim bunda gene çok olmadı:) sürekli evde off çok mutsuzum diyip gezerdim eşim çok takılırdı bana , bazen ağzımı açmadan ben daha k başlardı çok mutsuzum demeye bana takılıyordu:):) @Ebbruc
Ebbruc emel16 ben dünden beri böyleyim ya , çözemedim de nedenini 🥲 normalde de evde hep yalnızım hatta çok severim yalnız olmayı da ama annem gidince heralde içim buruk oldu ona üzüldüm bide doğum yaklaştıkça da korkular, endişeler başlıyo 😬
Eliif95 emel16 ay biz pek evdende çıkmıyoruz bunları daha sık yaşıyoruz birde neyse az kaldı kızlar bebişleri arabaya koyup gezince bunları hatırlamıcaz bile 💃🏻 @Ebbruc
Hka_hilal Bddddd yok daha konuşmadık 11 Kasım’da kontrolüm var o zaman artık gün bekirleriz diye düşünüyorum. Sezaryen istiyorum ben dikişi uyuşukken alıyorlarmış. Ama yine de sorarım. Beni doğum stresi sarmadı da benim stresim zaman çabucak geçse de sağ salim kavuşsak diye 🥰
Bddddd Hka_hilal normal doğum daha kolay yaparsın diye doktorum ısrarla normal yapalım diyor bana da ama doğum korkusu ve stresi de var sen de o yüzden sezeryan istiyorsun canim