Denizpak Hka_hilal olsun kurarsın gelince yavaş yavaş halledersin 1 ay kadar vaktin var daha fıstığım keyfini çıkara çıkara yap 🥰🌺
Hka_hilal Denizpak evet ben biraz tez canlıyım 😂 hemen her şey olsun istiyorum 😅 5 gün sonra gelecekmiş halılar o zaman kurarız 🥰
Hka_hilal Bddddd şu an mesela karnım taş gibi kendini gerdi ittiriyor karnımı 😅 yapıyor kilosu da artınca daha da baskı oluyor 😅
Bddddd Hka_hilal evet benim de dün gece taş gibiydi ☺️ peki canım doğumla ilgili konuştunuz mu beni stres sarmaya başladı dikiş alinacak ama nasıl alınacağını sormayı unuttum
Denizpak Ebbruc ya yerim kıyamam güzel arkadaşım bizler varız anlat biz seni dinleriz yanında oluruz sen çok güçlü bir kadınsın biliyor musun o kadar şeye rağmen hep dimdik ayakta kaldın yoruldun biliyorum ama inan Cook az kaldı birdaha kendini yanlız hissetmeyeceksin ❤️
Ebbruc Denizpak anlatacakta bişey yok ki böyle gereksiz bi duygusallık, bi bitkinlik var üstümde çözemedim. Hoşuma da gitmiyo bu halim ama kendimde enerji de bulamıyorum bişey yapacak hiç 🥲 geçer herhalde ya ❤️
Hka_hilal Ebbruc asansör yapılmadıysa boşver kuzum. Kendine kahve yap çikolata ye belki mutluluk hormonu salgılarsın 😘
Denizpak Ebbruc hemen kefir sarımsaklı yoğurt depola azalır 😁 sen alışveriş seversin kendine gel bu sen değilsin toparlan 😁😁😁
Ebbruc Denizpak kayınvalidem yoğurt yaptıydı da bişeyin kokusu mu ne geçmiş , ziyan oldu yoğurt 😏 kefiri de aldırdım daha kapağını bile açmadım bugün deneyeyim olmadı içmeyi 😂 Hiç bişey almak istemediğim bi dönemdeyim bende kendime şaşırıyorum 😂😂
Hka_hilal Bddddd yok daha konuşmadık 11 Kasım’da kontrolüm var o zaman artık gün bekirleriz diye düşünüyorum. Sezaryen istiyorum ben dikişi uyuşukken alıyorlarmış. Ama yine de sorarım. Beni doğum stresi sarmadı da benim stresim zaman çabucak geçse de sağ salim kavuşsak diye 🥰
dabaxy Huzurluve şekerim yok ama dikkat etmem gerekiyor tabii azıcık tadını değiştirse yeter bana ya 🥲
Huzurluve dabaxy muzla deneyin bakalım nasıl olucak Ben sade seklini de çok severek içiyorum, genelde yogrutla arası iyi olmayanlar çok zorlanıyor kefirde
Denizpak Ebbruc yok eğer olursa da dinleriz anlamında dedim kuzu Bazi günler oluyor yanlız olmamız da çok etkiliyor yanında biri olsa böyle hissetmezsin Allah’ım gönlüne ferahlık versin yarın Pazar eşinle bir parka çıkın biraz oturun hava alın az iyi gelir 15 dkka bile olsa 😘
Denizpak dabaxy yaa çok teşekkür ederim arkadaşım hepimizin kucağının dolu olacağı bir yıl olsun inşallah, 🥰
Denizpak Ebbruc küçük çaplı depresyon normal kuzu böyle hissetmen geçer sonra kaldığın yerden devam edersin alışverişlere 🥰
Ebbruc Denizpak çalışıyo kuzum o pazarları bide yarın sayım var baya geç gelecek eve, bide dedim ya asansör yok 3 kat inip çıkmak aşırı yoruyo beni. Olmadı bi film falan izlerim kahve yapıp ya da kitap falan okurum toparlarım modumu ❤️