Hka_hilal Ebbruc çarsafı hiç görmemiştim sen söylemeseydin 😅 aşkım ben kendim hiç kıyafet giyemiyorum ki destek oluyor eşim eğilip giyemiyorum ben de 😂😂
Ebbruc Denizpak evet kocaman olduk 🥹 şimdi böyleyiz 32den sonrasını düşünemiyorum o yüzden 😂😂 çok şükür biraz toparlandım kahvemi çikolatamı da yedim içtim keyfim yerine 💕
Eliif95 emel16 ay biz pek evdende çıkmıyoruz bunları daha sık yaşıyoruz birde neyse az kaldı kızlar bebişleri arabaya koyup gezince bunları hatırlamıcaz bile 💃🏻 @Ebbruc
Hka_hilal Denizpak evet ya senin baya ağrın vardır benim ara ara vurup geçiyor ağrılarım. Benimki çok hıçkırıyor ya 😅😅 bi de döndü galiba kafası yukarıya çıktı 😂
Serap09 Denizpak maşallah iyiki doğmuşsunuz bebeğiniz ve eşinizle ömür boyu mutluluk ve bolca sağlıklı yıllara amin
Denizpak Serap09 iyi dileklerin için çok teşekkür ederim arkadaşım hepimiz bebeğimizle güzel bir yıl geçirelim ❤️❤️
Hka_hilal Denizpak valla haklısın şimdi gittik parka dolaştık da öldüm 😂😅 karnım taş oldu az yürüyorum karnıma dokunamıyoruz taş demek az kalır 😂😂
Tuje16 Denizpak ayy nolur bana da dua edin bu karnım sertleşince ya da toplanma hissedince kafayı yicek gibi oluyorum aklım hep orda psikolojim bitik gün bekliyorum çok kötü oluyorum hemen diğer ağrılarda başlıyor ve daha 18+5 im