seyma0661 Songullkarci beslenmenizi güzel yapıyorsanız yani kefir, ceviz, yumurta, muz vs vs yiyorsanız bi sorun olacağını düşünmüyorum bende geç kahvaltı yapıyorum ara öğünde meyve soda vs yiyorum
Songullkarci seyma0661 Her gün kahvaltıda 2 tane yumurta yiyorum hiç aksatmadım. Akşam yemeğinde de haftada en az 2 kez et ya da balık vs olmasına gayret ediyorum. Tek problem akşam 18 den sonra ertesi sabah 12 ye kadar yemek yemediğim için bebek etkilenir mi.. bilerek yaptığım bir şey de değil. O süre zarfında genelde 1 tane meyve yiyorum
Kahvesever12 Songullkarci Bende 18 haftalığım geç kalkıyorum sabah 12 gibi kahvaltı ama yumurta yemeye dikkat ediyorum 3 gibi bir bardak sıcak süt içiyorum gece yatmadan önbir saat önce de bir kase yogurt yemeye çalışıyorum
Songullkarci Kahvesever12 Bende yaptığım o 2 öğünü geçiştirerek yapmıyorum güzelce yiyorum. Tek korkum akşam 18 den sabah 12 ye kadar o süre zarfında yemek yememem bebeği etkiler mi korkusu..
Seda13 Songullkarci geç uyanmasanız düzene girer aslında beslenmeniz. 12-13 gebe bir kadının kahvaltısı için çok geç bir saat
Songullkarci Seda13 Ya asla benlik bir şey değildi bu düzen. Düzeltmeye çalışıyorum ama olmuyor sabah erken kalksam bile akşam erken yatamıyorum öyle olunca sabah erken kalkmak zorlaşıyor döngü haline girdi..
Patito__ Songullkarci 18-1 arasi cok uzun cnm mutlaka sut icin veya yogurt yiyin en azından balık tukettiginiz aksamlarda bir ufak ekmek arasi + meyve yiyin derim
Songullkarci Patito__ evet bu şekilde yapmam lazım sanırım en azından uykumu düzene sokana kadar 🥺 Şimdi süt içmeye gidiyorummm :)
Patito__ Songullkarci 👏👏👏 Annelik simdiden basladi 😊 En guzelini yaparsiniz beslenme cok onemli cok yemek değil saglikli beslenmek onemli. Sabahlari ceviz mtlaka yiyin ve kasar cok faydaliyms
Betty1234 Songullkarci bende 18.haftadayim Sabah 10 gibi kahvalti 4 gibi aksam yemegi yiyorum Ara öğün ve aksam meyve yiyorum Aksam 9 gibi acikirsam 1 kase daha yemek yiyorum Ara öğün önemli,benim tansiyonum düsüyor Mutlaka bir sey atistiriyorum
Songullkarci Betty1234 akşam kaçta yatıyorsunuz? Şu kahvaltıyı 12-13 değil de 10 çeksem bile daha düzenli ilerleyeceğim. Ama üstüne gittikçe düzenim daha da kötüleşiyor🥺 en yakın zamanda düzelteceğim
Betty1234 Songullkarci rutin aksam uyku saatim 12 Ama bazen 1-2 yi bulabiliyor Mesela henüz uyumadım ama sabah 10 da mutlaka kahvalti icin uyanmis oluyorum 12 de uyusaniz 8-9 da uyanirsiniz muhtemelen🥰 Hemde verimli oluyor
Pinarkorkmazer Songullkarci bebeği uzun süre aç bırakmayın sabah erken kalkın kahvaltı yapın az bir şeyler yiyin uykunuz varsa tekrar uyuyun ben yddide kalkıp bir şeyler atıştırıp tekrar uyuyorum on ikide kalkıp daha düzgün kahvaltı yapıyorum sizin için de bebek için de iyi değil az yiyin ama mutlaka yiyin 🙂 bebek her şekilde kilo alır ama siz vitaminsiz kalırsanız olan sizin sağlığınıza olur
Songullkarci Pinarkorkmazer doğru diyorsun canım kaç kere denedim ama düzeltemedim. En kötü dediğin gibi bir şeyler yemek için uyanıp sonra geri uyuyayım en azından 🌸
Miniklerinannesiyim Songullkarci bende aynı şekilde yapıyorum fazla aram yok yemeyle ve oglum hep haftasıyla uyumlu gidiyor 23 haftalıklen 400 Gr olmuştu 25+5te 700 30+3te de 1700 Gr geldi puan 31+2 olduk artık doguma az kaldığı için geceleri muz kefir öglenleri badem fıstık sabhları yumurta fln yiyorum ki kilosu güzel dogsun bundan sonra bebek beslenecek çünkü
Songullkarci Miniklerinannesiyim ay bu da var ama aklımda hep bebeğim aç kalmış mıdır sorusu var nedense Yoksa en son gittiğimde 3-4 gün ilerideydi şükür 🤲🏻💞
Songullkarci _Nohut_ hahaha şükür elhamdülillah yok öğünümde güzel yiyorum ama gece 18 sabah 12 arası çok uzun bir saat gerçekten niye böyle oldu anlamıyorum.. düzene girecek inşallah en yakın zamanda🌸
1merves Songullkarci bebeğimde göbek çevre geriliği vardı doktorum sabah kahvaltısını mutlaka erken yapmaya çalış gerekirse uyan kahvaltını yap bir daha uyu öğün atlama dedi.. dediğini yapıyorum şimdi hersey normal çok şükür 🙏 🌸
Songullkarci 1merves bunu aklımda tutacağım canım en azından yiyip tekrardan uyuyayım hiç yememekten iyidir🌸
Ecekrk Songullkarci bende genelde 2 ana 2-3 ara öğün yapıyordum ama ara öğünlerim belirli saatte yada ara öğün gibi değildi canım ne isterse sadece şu var her gün 2 yumurta peynir ceviz kefir vs bebeğe kilo yapacak şeyler mutlaka yedim çok nadirdir atladığım
Songullkarci Ecekrk ya aslında benimkisi de o şekilde. Günde 2 ana öğün kalan arada acıkırsam elma ya da muz yiyorum
aysegul2812 Songullkarci bence her annenin ve bebeğinin dinamiği farklı zaten kontrolleriniz de bebek normal haftasındaysa bir sıkıntı gözükmüyorsa demek ki çokta yalnış yolda değilsiniz herkesin kendince bir düzeni ve alışkanlığı var
Songullkarci aysegul2812 şükür her şeyi güzel gidiyor ama yine de bazen şüphe ediyorum aç kalıyor mudur diye 🥺