aysegul2812 Songullkarci bence her annenin ve bebeğinin dinamiği farklı zaten kontrolleriniz de bebek normal haftasındaysa bir sıkıntı gözükmüyorsa demek ki çokta yalnış yolda değilsiniz herkesin kendince bir düzeni ve alışkanlığı var
Songullkarci aysegul2812 şükür her şeyi güzel gidiyor ama yine de bazen şüphe ediyorum aç kalıyor mudur diye 🥺
Songullkarci Pinarkorkmazer doğru diyorsun canım kaç kere denedim ama düzeltemedim. En kötü dediğin gibi bir şeyler yemek için uyanıp sonra geri uyuyayım en azından 🌸
Pinarkorkmazer Songullkarci ben uyanıyorum bir dilim tam tahıllı ekmek iki üç dilim kaşar peyniri ve zeytin yiyip uyuyorum 12 de uyanınca da yumurta vs yiyorum
Songullkarci Miniklerinannesiyim ay bu da var ama aklımda hep bebeğim aç kalmış mıdır sorusu var nedense Yoksa en son gittiğimde 3-4 gün ilerideydi şükür 🤲🏻💞
Songullkarci _Nohut_ hahaha şükür elhamdülillah yok öğünümde güzel yiyorum ama gece 18 sabah 12 arası çok uzun bir saat gerçekten niye böyle oldu anlamıyorum.. düzene girecek inşallah en yakın zamanda🌸
Songullkarci 1merves bunu aklımda tutacağım canım en azından yiyip tekrardan uyuyayım hiç yememekten iyidir🌸
Songullkarci Ecekrk ya aslında benimkisi de o şekilde. Günde 2 ana öğün kalan arada acıkırsam elma ya da muz yiyorum
aysegul2812 Songullkarci Allah öyle güzel bir denge de yaratmış ki buna inanıyorum bence kendini hiç aç bırakmıyordur 😀😀🤩