Poncikler 63 le hamile kaldım şuan 12 haftaya giricem 65 olmuşum ilk gebeliğimdede 60 la hamile kalıp 70 le doğuma girmiştim inşallah bu hamileliğimdede fazla kilo almam diye umut ediyorum 😬

Poncikler 68.5 ile hamile kaldım şuan 70.5 kiloyum 18.haftadayız insallah az kilo ve az çatlak ile kavuşuruz bebişlerimize 🥺

Poncikler 28 haftadaym 14 kilo aldım bugün izlenim vardı sağlık ocağında normal diyorlar anlamadım bu işi normalse sıkıntı yok diyorum bende 🤭🤭☺️

Poncikler bebeginin kilosu sagligi yerindeyse hicbir sorun yok insanlar bos konusmayi cok sever aldiris etmeyin 😊🩷

Poncikler biz 30 haftalığız 7 kilo aldım umarım 10 kiloyu geçmem doğuma kadar zaten kilolu hamile kaldım zorlanmak istemiyorum

15+2 haftalık hamileyim 63 kilo ile hamile kaldım hiç kilo almadım hatta 2 kilo vermiştim onuda daha yeni aldım 😅

Ferda_aslantas olabilir cnm bide ilk gebeliğim tüp bebekle üçüz oldu ikinci gebeligimde 79 kiloydum oyuzden şimdiki halim herkesin garibine gidiyor

35+5 deyim 59kiloyla hamile kaldım şu an 71 kiloyum 12 kilo aldım🥹 doktorum çok diyor dikkat et diyor ama sadece bebeğin kilosu 2.800 abartıyorlar bence doktorlar bu kilo aldın deme işini