55 kilo ile hamile kaldım şuan32 haftalığım 72 kiloyum
Kaç kilo aldınız kızlar
Poncikler 63 le hamile kaldim 1 gun sonra 36 haftalik olucam 74 kiloyum 11 kilo aldim 🥲
Poncikler 63 le hamile kaldım şuan 12 haftaya giricem 65 olmuşum ilk gebeliğimdede 60 la hamile kalıp 70 le doğuma girmiştim inşallah bu hamileliğimdede fazla kilo almam diye umut ediyorum 😬
rumeysa_1c maşallah biraz almışsın cnm ama doğumdan sonra verirsin darısı başıma
melike180423 ay vllh güzel ya bende alamıyorum bi yandan güzel bı yandan çevre öyle konuşunca cnm sıkılıyor
Poncikler bende 59 ile kaldım 26 haftaligim 63 ile devam 😁😁😁
seyma0661 insllh cnm sağlıkla gelsinler miniklerimiz
Poncikler 28 haftadaym 14 kilo aldım bugün izlenim vardı sağlık ocağında normal diyorlar anlamadım bu işi normalse sıkıntı yok diyorum bende 🤭🤭☺️
Ferda_aslantas Şimdi biraz rahatladım☺️ yalnız değilmişim demekki 2 kilo aramızdaki
Poncikler bebeginin kilosu sagligi yerindeyse hicbir sorun yok insanlar bos konusmayi cok sever aldiris etmeyin 😊🩷
Happy-melek1997 bebeğin sağlığı iyiyse bişey olmaz cnm verirsin doğumdan sonra
melike180423 haklısın cnm doktorum haftası ile uyumlu herşey normal dedi elhamdülillah
Poncikler doktorum iç karın geniş bebek sağlıklı dedi şükür iç karın geniştir seninde cnm🥰😍😍😍
Poncikler saglikla gelsin 🥰
15+2 haftalık hamileyim 63 kilo ile hamile kaldım hiç kilo almadım hatta 2 kilo vermiştim onuda daha yeni aldım 😅
Ferda_aslantas olabilir cnm bide ilk gebeliğim tüp bebekle üçüz oldu ikinci gebeligimde 79 kiloydum oyuzden şimdiki halim herkesin garibine gidiyor