Tugba_turk46 Poncikler 63 le hamile kaldım şuan 12 haftaya giricem 65 olmuşum ilk gebeliğimdede 60 la hamile kalıp 70 le doğuma girmiştim inşallah bu hamileliğimdede fazla kilo almam diye umut ediyorum 😬
seyma0661 Poncikler 68.5 ile hamile kaldım şuan 70.5 kiloyum 18.haftadayız insallah az kilo ve az çatlak ile kavuşuruz bebişlerimize 🥺
Poncikler melike180423 ay vllh güzel ya bende alamıyorum bi yandan güzel bı yandan çevre öyle konuşunca cnm sıkılıyor
melike180423 Poncikler bebeginin kilosu sagligi yerindeyse hicbir sorun yok insanlar bos konusmayi cok sever aldiris etmeyin 😊🩷
Happy-melek1997 Poncikler 28 haftadaym 14 kilo aldım bugün izlenim vardı sağlık ocağında normal diyorlar anlamadım bu işi normalse sıkıntı yok diyorum bende 🤭🤭☺️
Ferda_aslantas Poncikler doktorum iç karın geniş bebek sağlıklı dedi şükür iç karın geniştir seninde cnm🥰😍😍😍
Happy-melek1997 Poncikler bebek çok şükür sağlıklı p yüzden sıkıntı etmiyorum birde hep zayıftım kilolu halimi hep merak etmişimdir tombik tombik oldum 🤭 birde kilo vermeye çok elverişliyim aldığım gibi hemen de verebiliyorum bebeğim sağlıklı olduktan sonra sıkıntım yok kiloyla
Poncikler Ferda_aslantas olabilir cnm bide ilk gebeliğim tüp bebekle üçüz oldu ikinci gebeligimde 79 kiloydum oyuzden şimdiki halim herkesin garibine gidiyor
Kbr12345 Poncikler biz 30 haftalığız 7 kilo aldım umarım 10 kiloyu geçmem doğuma kadar zaten kilolu hamile kaldım zorlanmak istemiyorum
Eceeeeemmm 15+2 haftalık hamileyim 63 kilo ile hamile kaldım hiç kilo almadım hatta 2 kilo vermiştim onuda daha yeni aldım 😅
neeslinurr 35+5 deyim 59kiloyla hamile kaldım şu an 71 kiloyum 12 kilo aldım🥹 doktorum çok diyor dikkat et diyor ama sadece bebeğin kilosu 2.800 abartıyorlar bence doktorlar bu kilo aldın deme işini
mcansu Poncikler karın meselesi yapısal biraz iç karnın genişse pek çıkmaz karnın 17+5teyiz -4 kiloyla devam ediyorum ama karnım 7 aylık modunda 😬