Eceeeeemmm 15+2 haftalık hamileyim 63 kilo ile hamile kaldım hiç kilo almadım hatta 2 kilo vermiştim onuda daha yeni aldım 😅
Poncikler Ferda_aslantas olabilir cnm bide ilk gebeliğim tüp bebekle üçüz oldu ikinci gebeligimde 79 kiloydum oyuzden şimdiki halim herkesin garibine gidiyor
neeslinurr 35+5 deyim 59kiloyla hamile kaldım şu an 71 kiloyum 12 kilo aldım🥹 doktorum çok diyor dikkat et diyor ama sadece bebeğin kilosu 2.800 abartıyorlar bence doktorlar bu kilo aldın deme işini
mcansu Poncikler karın meselesi yapısal biraz iç karnın genişse pek çıkmaz karnın 17+5teyiz -4 kiloyla devam ediyorum ama karnım 7 aylık modunda 😬
Mlsaa99 Poncikler 60 la gebe kaldim senin haftandayken ölçümleriim yapilmisti 68.5 tum 😁 suan arasindan 4 hafta gecti gobek boyutu 2 ye katladi kim bilir kac oldum hahah
adatuna Poncikler 170 boy 50 kilo ile hamile kaldım kızlar 25+ kilo aldım ama inanın hepsi gidiyo sakın takmayıın kiloyu rahat olun :)
Happy-melek1997 Poncikler bebek çok şükür sağlıklı p yüzden sıkıntı etmiyorum birde hep zayıftım kilolu halimi hep merak etmişimdir tombik tombik oldum 🤭 birde kilo vermeye çok elverişliyim aldığım gibi hemen de verebiliyorum bebeğim sağlıklı olduktan sonra sıkıntım yok kiloyla
Aynurnc Poncikler 31 haftalık 62 yle hamile kaldım şuan 70 önümde 2 ay var bakalım ne olacak umarım biran önce veririz kiloları ben çok takıyorumm
Poncikler rumeysa_1c kız gitsin boşver bende ikicinki dogumdan baya sonra vermek için uğraştım sonra bı verdim tm verdim
Poncikler Jasmine2426 hiç bişey yapmadım önceden de midem rahatsızdı suandada fazla yediğimi çıkartıyorum geri ondan diyorlar ama ben önceki iki hamilelegindede çok kusardim anlamadım