Emsal_swvinc1 numix bi yerde muzlu sütün bebeğe kilo aldırdığını duymuştum şeker vb. Bi sorununuz olmadıysa gebelik döneminizde bi dahaki muayeneye kadar deneyin isterseniz , muzu sütü bal ceviz falan blendırdan geçiriyorlar smothi gibi yapıp içiyordu videoda . Bi araştırın isterseniz
numix Emsal_swvinc1 Bugün akşam yatmadan önce mutlaka deneyip içeceğim haftaya kontrolüm var bakalım fark nasıl olacak. Teşekkür ederim öneri için 🌸
Cihangir_ numix kilolu olduğu ıcın bebek şeker tabiki yaptırıyor aclık tokluk normal çıkıyor bebek te de yok bendede yok şeker bebeğe doğal şeker yarıyor kg alıyor
Elfelf475 numix hani söyle olur ya kilo vermek istersiniz gerçekte de stres yüzünden yemek yemeseniz de kilo veremezsiniz öyle düşünün. Sağlıklı olması her şeyden önemli kilo hiçbir yaşta sağlık demek değildir. Ben bir deri bir kemiktim şimdiki halimden daha sağlıklı bir insandım 🙃
Feliz numix size kendi programımı söyleyeyim. Güne 1muz, ceviz, kabak çekirdeği, yumurta, yoğurt, hangi meyve varsa onlardan yiyorum. Günlük tüketimim böyle. Et olarak kırmızı et haftada 3 falan.
Sedefky numix muzlu süt için içine ceviz bal koyup iyce çekip için çok fayda edecek. Süt mutlaka pişmiş olsun.
Hayalimmm42 Alyask evet genetikte olabiliyor kilo almamız ben digerlerindede cok almadım bundada aynı
Mimi_7 numix bebeğin kilosu sadece yediklerimizle artmıyor malesef. Bunun başka faktörleri de var. Genetik faktör gibi. Siz kaç kilo doğmuşsunuz mesela ailenizde doğan bebeklerin kiloları nasıl bu çok önemli. Ayrıca sağlıklı olsun kiloyu takıp üzmeyin kendinizi🌸
numix Mimi_7 Eşim 3 kilo doğmuş ben de 3600 doğmuşum ama yapı olarak ikimizde zayıfız malesef. Haklısınız, artık üzmemeye karar verdim🌸
numix Eliffklsn Ben de başta sevmezdim ama şuan çok seviyorum ve sürekli yemek istiyorum. Avakadoyu yemek için olgunlaşması lazım yani elinize aldığınızda yumuşacık olması lazım. Ben kolay olgunlaşsın diye elma ile birlikte bir poşete koyuyorum. Olgunlaşan avakadoyu kabuğundan ayırıp çatalla püre haline getiriyorum. Üzerine bol limon sıkıp tuz ve karabiber ekliyorum bu kadar ☺️ genelde ekmeğime sürdüğüm için püre haline getiriyorum yoksa normal doğrayabilirsiniz. Limonsuz yemeyin tadı çok güzel oluyorr
Yagmur223 Edaerva zararlı değil mi meraktan soruyorum bir kaç defa içeyim dedim de izin vermediler icmeme zararlı olabilir diye.