Alyask Hayalimmm42 kılosu gayet ıyı masallah ☺️ Kişiden kişiye değişiyor sanırım bana çok kılo yapıyor tahın pekmez 🤦♀️ Allahtan bebek de alıyor o yüzden sıkıntı yapmıyorum 24 haftadayım 10 kılo aldım ben 🤫
Hayalimmm42 Alyask evet genetikte olabiliyor kilo almamız ben digerlerindede cok almadım bundada aynı
Edanursoylu Ben ilk gebeligimde denemiş biri olarak günlük 1 maden suyunu kesinlikle tavsiye ederim 🌸
Kevser_1 Ben 38+4 de gittim doktora 2750 ydi biraz zayıf bı bebek dedi sende zayifsin dedi genetikmiş herşey yiyorum ama yavaş kilo aliyo takmayın derim
Cihangir_ numix en çok şeker kilo aldırıyor bebeğe şekerli meyveleri tüket kahvaltıda reçel lerden ye çok kilo alır doktor kestı benım bebegım iri olduğu ıcın şuan 35 hafta 3300 gram bebek
Cihangir_ numix kilolu olduğu ıcın bebek şeker tabiki yaptırıyor aclık tokluk normal çıkıyor bebek te de yok bendede yok şeker bebeğe doğal şeker yarıyor kg alıyor
Tuzlimon1 numix aynı hafta aynı gündeyiz sizinle. Bende cumartesi günü gideceğim kontrole kaç kilo olduğumuzu bilmiyorum tam olarak. Hep aslında güzel beslenmişsiniz bütün yorumları okudum, ilave olarak bende sizinle aynı besleniyorum. Avakado hariç hiç sevmiyorum çünkü. Geceleri mide yanması problemim var onun için hemen hemen her gece süt içiyorum 1bardak. Birde gün içinde ara öğün olarak yoğurt+muz+yulaf yada sütle bunu yapıp yiyorum. Yulafında bebeğe kilo aldırdığını duymuştum belki denemek istersiniz.
Emsal_swvinc1 numix bi yerde muzlu sütün bebeğe kilo aldırdığını duymuştum şeker vb. Bi sorununuz olmadıysa gebelik döneminizde bi dahaki muayeneye kadar deneyin isterseniz , muzu sütü bal ceviz falan blendırdan geçiriyorlar smothi gibi yapıp içiyordu videoda . Bi araştırın isterseniz
numix Emsal_swvinc1 Bugün akşam yatmadan önce mutlaka deneyip içeceğim haftaya kontrolüm var bakalım fark nasıl olacak. Teşekkür ederim öneri için 🌸
Elfelf475 numix hani söyle olur ya kilo vermek istersiniz gerçekte de stres yüzünden yemek yemeseniz de kilo veremezsiniz öyle düşünün. Sağlıklı olması her şeyden önemli kilo hiçbir yaşta sağlık demek değildir. Ben bir deri bir kemiktim şimdiki halimden daha sağlıklı bir insandım 🙃
Feliz numix size kendi programımı söyleyeyim. Güne 1muz, ceviz, kabak çekirdeği, yumurta, yoğurt, hangi meyve varsa onlardan yiyorum. Günlük tüketimim böyle. Et olarak kırmızı et haftada 3 falan.
Sedefky numix muzlu süt için içine ceviz bal koyup iyce çekip için çok fayda edecek. Süt mutlaka pişmiş olsun.